PRVI PUT U JAVNOSTI POKAZALA STOMAK Marija Egelja: Najvažnije mi je da naše dete bude dobro i zdravo (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Televizijsko lice Marija Egelja Dabić do skoro nam je vedrila putem malih ekrana vodeći vremensku prognozu na Pinku, a sada uživa u trudničkim danima i sa suprugom Aleksandom željno iščekuje prinovu u novembru.

PRVI PUT U JAVNOSTI POKAZALA STOMAK Marija Egelja: Najvažnije mi je da naše dete bude dobro i zdravo (FOTO)

Printscreen

 

- Mažena sam i pažena trudnica, ali tako je bilo i dok sam mu bila devojka, verenica, pa sada i žena, tako da se ništa nije posebno promenilo, osim što mi kažu da blistam- izjavila je Marija koja otkriva da je bilo jasno da je trudna veoma brzo jer je sijala, ali da je ona saznala tek nakon drugog meseca:

- Suprug se sada hvali kako je odmah znao da sam trudna. Pitala sam ga kako je znao, a on mi je odgovorio: "Bila si posebna, srećnija". Što se mene tiče, tek sam pred kraj drugog meseca shvatila da sam u drugom stanju. Kada sam otišla na pregled, bilo mi je jasno da je to to. Na početku nismo želeli da tu vest previše širimo i objavljujemo svima-  izjavila je gospođa Egelja Dabić koja otkriva i pol bebe za koju je njne suprug bio ubeđen da će biti devojčica, ali se onda saznalo da je u pitanju dečak:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marija.egelja

- Da, dečak. Pre nego što smo otišli na kontrolni pregled gde će nam reći kog je pola beba, moj suprug je govorio:" Ma, sto posto je devojčica jer si ti tako slatka i mora biti neka princeza kao ti". Što se mene tiče, najvažnije je da beba bude dobro i zdravo, pol je manje važan- kazala je Marija i otkrila da je njen suprug siguran da će njihov sin biti fudbaler:

- Tata, kaže da će igrati fudbal kao napadač, pošto je on igrao fudbal, kao i njegov brat i otac, i moj tata. Pošto me beba šutira nekad jače, nekad slabije, suprug kaže:"Dobar mu je udarac, biće dobar špic". Za sada te udarce dobro podnosim, a doktorka mi kaže da će biti još jači- otkrila je lepa voditeljka za Informer.

 

PRVI PUT U JAVNOSTI POKAZALA STOMAK Marija Egelja: Najvažnije mi je da naše dete bude dobro i zdravo (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

BOJANA RODIĆ BLISTA U DRUGOJ TRUDNOĆI Oduševila sve svojim izgledom, duboki šlic i haljina na jedno rame

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Lepo vreme je pred njima

23.08.2022 11:57

Mlad i lep par samo tako neka nastave i ulepšaju Srbiju svojim potomstvom.