GOCA BOŽINOVSKA ŽENI SINA Sprema se gale slavlje, a ovo su svi detalji
E stock

Bojana Rodić Mirko Šijan venčaće se 18. septembra u Beogradu, a slavlje će biti upriličeno u jednom elitnom restoranu.

S obzirom na to da oni sebe ne smatraju medijskim ličnostima, nisu želeli da o ovome pričaju i da najavljuju svoje slavlje, iako su odavno planirali da ljubav krunišu brakom ove godine.

Pre nego što je Bojana saznala da je drugi put trudna oni su se dogovorili da svadba bude u septembru, a konačan datum potvrđen im je prekjuče. Njih dvoje su tada bili u restoranu i s manadžerom odabrali da to bude 18. septembar, a nekoliko dana pre toga Rodićeva je odabrala venčanicu u kojoj će izgovoriti "da".

Foto: Printscreen/instagram

 

Pripreme

- Već dugo svi znaju da će biti venčanje, još od Nove godine, kad je Mirko zaprosio Bojanu, ali su njih dvoje imali toliko obaveza da su restoran zakazali tek posle proslave Zoranovog rođendana. Bojana je u međuvremenu zatrudnela drugi put pa im je to dodatno usporilo pripreme. Oni su skroz opušteni, uopšte nisu pod pritiskom. Uživaju u svojoj ljubavi, Zoranovom odrastanju i Bojaninoj trudnoći i uopšte se ne opterećuju detaljima organizacije svadbe, već to prepuštaju ljudima iz svog okruženja - rekao je izvor blizak paru.

Kako se i očekuje, na svadbi će biti puno poznatih, najviše pevača s kojima se Goca Božinovska godinama druži i sarađuje, a to su: Sanja Đorđević, Vanesa Šokčić, Zlata Petrović, Đani, Jašar Ahmedovski i drugi.

Foto: Printscreen/instagram

 

Iznenađenje

Za detalje i organizaciju venčanja postaraće se porodica Rodić i Šijanova majka Goca, koja jedva čeka taj važan dan. Ona je za Kurir ushićeno potvrdila da pripreme uveliko traju.

- Tačno je, svadba je 18. septembra. Svi smo veoma uzbuđeni i srećni. Ne mogu da vam kažem ništa o detaljima jer smo se dogovorili da sve bude iznenađenje, imajte razumevanja. Svakako, sve bitne detalje prepustila sam Mirku i Bojani, a ja ću sporedne stvari da odradim. Hvala što ste pozvali i čestitali - rekla je Božinovska.

 

Foto: Printscreen/instagram

 

EKSKLUZIVNO ZA ALO! Relja i Nikolija Popović progovorili o bračnom životu, pa otkrili da li bi ćerke pustili u muzičke vode

 

Komentari (0)

Loading