SLAVLJE U PORODICI ŠIJAN Bojana Rodić i Mirko podelili radosne vesti
Foto: Printscreen/instagram

Sestre Rodić, Bogdana, Bojana i Nataša sada imaju razlog za veliko slavlje jer će njihova mnogobrojna porodica postati bogatija za još jednog člana.

Veljkov i Bogdanin maleni naslednik Željko sada će po drugi put postati stariji brat jer je njegova rođena tetka Bojana ponovo u blagoslovenom stanju.

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, Bojana i Mirko Šijan postaće roditelji po drugi put i dok su sestre Rodić oduševljene najlepšom vešću, evo šta kaže Goca Božinovska koja je već godinu dana najposvećenija baka prvom unuku Zoranu kojem ispunjava sve želje i prohteve.

Nas dvoje smo najbolji drugari, po ceo dan me samo zove baba, baba... i ja letim odmah oko njega. Sada nam je i Bojana ponovo trudna, neka uživa u trudnoći. Mirko i ja smo sve preuzeli na sebe, na njoj je samo neka se odmara i uživa, kad će ako ne sada kada je u blagoslovenom stanju. I Bojanini priskaču kad god treba, tako da pored nas baba i dede bebisiterke mogu u penziju - rekla je za domaće medije popularna pevačica koju bi zbog ovih reči svaka devojka poželela za svekrvu - rekla je pevačica.

Podsećanja radi, Bojana i Mirko u avgustu 2021. godine postali su ponosni roditelji svog prvenca Zorana koji je ime dobio po dedi, Mirkovom pokojnom ocu Zoranu Šijanu.

 

Printscreen Premijera

 

OVO JE PRAVO IME DRAGANA NIKOLIĆA Nećete verovati šta je pisalo u ličnoj karti legendarnog glumca

Komentari (0)

Loading