NIKOLINA U STRAHU Pišekova se brine da Borna ne iznese još neke detalje iz njenog braka, pa jednim potezom pokazala šta misli o Hrvatici
Foto: Alo/ilustracija

Pre nekoliko dana regionom je odjeknuo intervju Borne Kotromanić u kom je govorila o Nikolini Pišek i njenom odnosu sa pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem, rekavši da je ona "u braku puno toga gutala i trpela misleći da će materijalna situacija pridoneti zadovoljavanju njenih apetita".

Nikolinu je to jako razbesnelo, pa je dizajnerku odmah otpratila sa Instagrama, koju je pratila godinama ranije i lajkovala joj svaku objavu.

Printscreen

 

Nedugo zatim i Borna je uradila isto, pa se odmah povela polemika o tome da se ovaj sukob neće završiti na tome, te da Kotromanićeva ima da kaže još mnogo toga o Vidoju, ali da iz pijeteta prema Pišekovoj nije ispričala sve što je znala o njemu i njihovom braku.

Inače, Nikolina nijednom nije spomenula modnu dizajnerku, ali ni bivšu pevačicu Vlatku Pokos, koja ju je i javno branila nakon što je u jeku medijskog rata sa Mišom Grofom Borna potkačila nju i Vitora. Svađa između njih je brzo eskalirala nakon što je Vlatka indirektno spomenula Borninog bivšeg muža, a ona joj zapretila tužbom.

- Nisam se čula s Nikolinom. Pratile smo jedna drugu na Instagramu, ali se nikada nismo čule lično porukama ni pozivom. Poznajemo se kao javne osobe. Meni je Nikolina draga i simpatična - rekla je tada Borna za Stori.

Foto: Printscreen/RTV Pink

 

FOTOGRAFIJE ĐINE DŽINOVIĆ PRE OPERACIJA Danas se o njoj svakodnevno piše, postala je prava lepotica (FOTO)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading