Bebi Dol
Foto: Alo/E-stock

Pevačica Bebi Dol 2014. godine je uplovila u bračne vode sa izvesnim Aleksom Todorovićem, koji se ne eksponira u javnosti.

Pročitajte još: Da li da LJULJA ili da ŽULJA: Čola otkrio kakve žene ga PRIVLAČE i odovor nam se jako DOPAO

BEBI DOL 8 GODINA UŽIVA U BRAKU! Njen muž je najveća misterija, a ove detalje niko nije znao

Alo

 

Bebi Dol je svojevremeno za domaće medije detaljnije progovorila o njemu.

- Moj muž se zove Aleks Todorović. Rođen je i odrastao u Los Anđelesu, baš u opštini Holivud. Tamo je završio studije i stekao zvanje profesora književnosti i ruskog jezika. Devedesetih je prvi put na duže došao u Beograd, gde je zbog poznavanja jezika i zemlje bio dopisnik za nekoliko novinskih redakcija uključujući „Dejli telegraf“. Tada je ovde zasnovao brak u kome je dobio dva divna dečaka - otkrila je pre nekoliko godina Bebi Dol za Gloriju i otkrila kako su se upoznali:

- Kada je pre sada već dosta godina bilo aktuelno hapšenje haških optuženika, opet je izveštavao iz Beograda, a bio je smešten u kući moje prijateljice Teodore. Tada je već bio razveden. Bilo je leto i ja sam cele noći radila u jednom muzičkom studiju. Dočekalo me je jutro i nebo u stilu pesme „Hajde da“. Kako se ispostavilo kasnije, našla sam i „dečka kao san“, kako glasi prvi stih te numere. Svratila sam do Teodore i tamo zatekla njega i njegovog kolegu. Ona nije bila tu i ostala sam da je sačekam. Za razliku od kolege Dejvida, koji je bio raspoložen da ćaska, Aleks je sedeo za svojim laptopom i kucao. Sela sam preko puta njega i gledala mu u prste. Imao je ruke kao da celog života svira Rahmanjinova. Pogled sa njih nisam podizala. Otvorila sam svoj laptop, pregledala poštu i slušala muziku dok se moja prijateljica nije pojavila. Ćutao je i kada je ona stigla. U jednom trenutku je ušao u kuću i pustio pesmu „Mustafa“. To je za mene bio znak „znam ko si ti“. Narednih nedelju dana nisam ga viđala. A onda smo se sreli na jednoj rođendanskoj žurki i tu smo se, kako se to kaže, smuvali.

 

BEBI DOL 8 GODINA UŽIVA U BRAKU! Njen muž je najveća misterija, a ove detalje niko nije znao

E-stock

 

SA 13 GODINA ZARAĐUJE Dara Bubamara šokirala izjavom: Kosta je zaradio 390 dolara i stavio mi na karticu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading