SVE NA NJOJ KOŠTA VIŠE OD 10.000 € Didi Džej u skupim krpicama na 40 stepeni, fotografijama zapalila društvene mreže (FOTO)
Instagram

Pevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej, koja karijeru gradi u Americi, a nedavno je prošetala i crvenim tepihom Kanskog festivala, uvek privuče pažnju javnosti svojim stajlingom i trudi se da bude korak ispred svih.

Pročitajte još: Znate li ko je ČUVENA majka Maje Volk? Bila je jedna od NAJVEĆIH zvezda stare Jugoslavije

U uključenju u emisiju "Puls Srbije" na Kurir televiziji pojavila se u originalnom izdanju, te priznala da je sve na njoj skupoceno i da nema konkurenciju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIDI J (@didijofficial)

"Smatram da na Balkanu nemam nikakvu konkurenciju, jer sam ostvarila jako velike rezultate. Ne želim nikoga da ponižavam, ali ja sam nešto drugo. Krenula sam tim putem za koji je potrebno mnogo hrabrosti. Nikada nisam volela da budem kao neka druga pevačica i iz tog razloga sam uspela da izgradim tako veliku karijeru", izjavila je pevačica, pa priznala da na njoj ima više od 10.000 evra, iako je naglasila da ne voli da priča o novcu, ali da se uvek trudi da ulaže u svoj izgled. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIDI J (@didijofficial)

"Pa, dobro... Kada se sve sabere, ovo na meni košta više od 10.000 evra. Ja sam uvek govorila da nikada ne volim da pričam o ciframa, mada mediji to podstiču. Ja im onda dam diplomatski odgovor da neću da pričam tačnu cifru, ali volim da ulažem u sebe, jer je to sastavni deo ovog posla", poručila je.

HIT SCENA U AUTU POZNATIH GLUMACA Tamara Dragičević sa porodicom doživela nezaboravno iskustvo, pogledajte o čemu je reč

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading