Didi J
Foto: Alo/Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Dijana Janković, poznatija kao Didi J, ne krije koliko se raduje Uskrsu i svemu što donosi naradosniji hrišćanski praznik. 

Pevačica je odmah na početku otkrila da je Uskrs za nju posebno radostan otkako ćerka Dajana sa njom učestvuje u prazničnim aktivnostima. 

- Uživam u bojenju jaja i dekorisanju stana i nikada ne zaobilazim te aktivnosti, pogotovo zbog moje ćerke Dajane koja obožava sve to i rekla mi je "Mama, jako sam srećna što je Uskrs i kako smo lepo okitili sve i ofarbale jaja zajedno". To je jedna naša porodična čarolija koja iz godine u godinu sve više raste, jer iz godine u godinu sve više kitimo kuću i smišljamo razne ukrase. Dajana i ja uživamo u tome.

Didi J

Alo

 

Didi je otkrila da je za farbanje jaja zadužena njena ćerka, kao i da nikada ne kupuje gotova, što je u poslednje vreme postala praksa većini javnih ličnosti. 

- Moja ćerka je zadužena za farbanje jaja. Ima četiri godine i svesna je svega. Ustala je čak u pet ujutru srećna jer će farbati jaja. Nikada ne kupujemo gotova, već ih uvek farbamo same kod kuće.

ŽELIM DA TO PRENESEM NA ĆERKU! Didi J za Alo! otkrila šta se nalazi na njenoj trpezi, prisetila se Uskrsa u detinjstvu!

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

Didi priznaje da voli da praznična trpeza bude bogata mesom, a neizostavna je i torta. 

- Što se hrane i Uskršnjeg menija tiče, volim da bude bogata trpeza sa puno mesa, ribe, salata. Uvek pravimo veliku tortu, bude nam baš porodično i zanimljivo.

ŽELIM DA TO PRENESEM NA ĆERKU! Didi J za Alo! otkrila šta se nalazi na njenoj trpezi, prisetila se Uskrsa u detinjstvu!

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

Ona ponosno ističe da su je hrišćanskim običajima naučili roditelji, a pevačica se sada trudi da prazničnu radost prenese i na ćerku Dajanu. 

- Tokom Uskrsa se uvek setim detinjstva i svega što su moji roditelji činili za mene i koliko su se trudili da mi prenesu te običaje i kako porodica treba da bude na okupu i da svi zajedno učestvujemo u prazničnim pripremama. To su sećanja koja sada želim da prenesem i na svoju ćerku - otkrila nam je Didi, koja Uskrs provodi sa najmilijima. 

Didi J

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

- Uskrs provodim sa svojom porodicom i najbližim prijateljima - priznaje Didi J. 

Čestitka za čitaoce Alo! portala

- Želim vam srećne uskršnje praznike. Da ih svi provedete srećni, zadovoljni i u krugu porodice. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading