Razvod Sonje i Ace Lukasa
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

 

Aca Lukas trenutno boravi u luksuznom kompleksu u Crnoj Gori i to sa bivšom suprugom Sonjom.

Naime, oni borave u kompleksu u kojem je noć za dvoje 70.000 dinara i do ovog hotela ne može da dođe ko god poželi, već samo oni koji su rezervisali smeštaj. U sklopu hotela se nalazi plaža i bazen, pa pevač ne šeta po primorju.

- Tu su još nekoliko dana. Planiraju da posete manastir Ostrog, a kasnije će da nastave letovanje van Crne Gore. Dobro se slažu i ne privlače neku posebnu pažnju - kaže izvor za Blic.

NOĆ 70.000 I STROGA PRIVATNOST Ovde Aca Lukas letuje sa bivšom suprugom i ćerkom, luksuz na sve strane, a ovo im je sledeća destinacija

Foto: Printscreen/instagram

 

- Oni već nekoliko dana uživaju u komforu, zajedno ručaju i odlaze na piće, a oboje su posvećeni ćerkici i sva pažnja usmerena im je na nju - dodaje izvor.

Kako prenose domaći mediji, oni će za nekoliko dana da odu u Tursku, gde će nastaviti odmor u jednom od tamošnjih luksuznih hotela.

Podsetimo, Aca je odlučio da ovo leto provede u znaku starih dobrih vremena, pa je tako sa Sonjom i ćerkom Viktorijom otišao na odmor u Crnoj Gori.

NAKON ŠTO JE ZORAN OSUĐEN NA 40 GODINA ROBIJE Ova pevačica je bila bliska sa ubijenom Jelenom, ćutala je godinama, a sada je rešila da otvori dušu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading