SONJA VUKSANOVIĆ NAKON 10 GODINA PROGOVORILA O ŽELJKU ŠAŠIĆU Jasno je kakav odnos danas imaju 22:45 Vip 0
"NE GLEDAM TO, MENE TO NE DOTIČE" Sofija Šašić o Aci Lukasu i Sonji, njen odgovor sve rekao! 08:20 Vip 0
TVRDIO DA GA JE VARALA SA NJIM, A SADA OTKRIO ŠOK DETALJ Aca Lukas pobesneo zbog Sonje i Marka Jarića, uradili su mu to iza leđa 12:50 Vip 0
BRENA KRIVA ZBOG RAZVODA SONJE I LUKASA? Folker tvrdi da mu je u rođenoj kući radila iza leđa! 11:45 Vip 0
NEMILOSRDNA ATINA FERARI! Otkrila kako je Lukas ogovarao Karleušu, Cecu, Milicu Pavlović, Senidu, Kseniju Pajčin, ali i bivšu ženu Sonju (VIDEO) 21:00 Vip 0
LUKAS UHVAĆEN KAKO SE LJUBI SA SONJOM Isplivali šokantni detalji: "Stezala me je i gušila, ali mi se to svidelo" 11:30 Vip 1
"JAVI SE, TREBA MI 100.000 EVRA" Šok poruka Ane Nikolić, a tek kada čujete kome je upućena! 22:20 Vip 0
"HOĆEŠ DA ME UDARIŠ?" Žestoka svađa Lukasa i Sonje, u sve umešana i pevačica iz "Zvezda Granda" 22:30 Vip 0
ACA LUKAS I SONJA ZAJEDNO NA PUTOVANJU Doživeli nezgodu, otkriveni detalji, zbog pevača zvali pomoć 16:03 Vip 0
LUKAS PRIČAO JAVNO DA GA JE PREVARILA, A ONA DANAS SLAVI Bivša žena pevača pokazala najčudniju tortu koju ste videli: "Veštice nikada ne stare" 16:15 Vip 0
OGLASILA SE SONJA VUKSANOVIĆ U JEKU SKANDALA! Evo šta poručuje Aci Lukasu na tvrdnje da nije kumu oteo ženu 18:05 Vip 0
KRATKA HALJINA, A GRUDI BEZ BLAMA NA IZVOLTE! Sofija Šašić u nikad vrelijem izdanju šokirala javnost, niko ne može da veruje da je ovo ona! (FOTO) 20:40 Vip 0
LEPA BRENA KRIVA ZA RAZVOD ACE LUKASA I SONJE? Nakon ovih reči pevačice više ništa nije bilo isto, folker odlučio da progovori nakon deset godina! 10:40 Vip 0
OVA PEVAČICA JE UHVATILA SONJU I LUKASA KAKO SE LJUBE! Isplivali šokantni detalji raskida: "Bacila je sa sebe ogrlicu od 18.000 evra" 17:40 Vip 0
EVO KOJU PEVAČICU JE ACA LUKAS PREVARIO SA SONJOM! Živeli su zajedno, pevač otkrio: "Bila je prelepa, ali nesrećna!" 06:30 Vip 0
ACA LUKAS JE SA OVOM POZNATOM PEVAČICOM VARAO SONJU! Vuksanovićeva otkrila: "Ona je bila još jedna u nizu!" 18:50 Vip 0
SONJA VUKSANOVIĆ NA REVIJI PECNULA BIVŠEG Ovu stvar je zamerila, svi gledali u skupoceni komad! (FOTO) 10:20 Vip 0
ŠTA JE SONJA SAD, STARLETA, LJUBAVNICA, UDAVAČICA?! Željko Šašić pobesneo na pitanje o bivšoj ženi 07:20 Vip 0
LUKASOVA BIVŠA PRODALA VILU KOJU JOJ JE FOLKER OSTAVIO Kupila dva stana, cifre su ogromne, komšinica joj Melina Džinović 21:11 Vip 1
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46