VENDI JE TETKA DRAŠKU STANIVUKOVIĆU Pevačica progovorila o rodbinskim vezama sa političarem, oplela i po Tanji Savić
Printscreen

Vesna Vukelić Vendi u bliskim je rodbinskim vezama s gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

Naime, kako je otkrila pevačica, ona je tetka poznatom političaru i viđaju se s vremena na vreme kad ona poseti glavni grad Republike Srpske, kao što je bilo nedavno na slavlju kod zajedničkih rođaka.

- Tako je, dobro ste videli. Draško i ja smo bliski rođaci, ponosna sam na to, na svoje poreklo i na svoje rođake uopšte. Moj pradeda i Draškov pradeda su rođena braća, odnosno moj otac i Draškova baba su brat i sestra od strica, tako da sam ja Drašku tetka. Pa, zato sam ja i rekla da Tanja Savić nije u vezi s Draškom, onda kad je bila ta afera. Znala sam da je to nemoguće jer je on moj rođak i ne bi pao na tako niske grane - objašnjava Vendi i dodaje da su fotografije s gradonačelnikom Banjaluke koje je objavila na mrežama nastale pre nekoliko dana.

VENDI JE TETKA DRAŠKU STANIVUKOVIĆU Pevačica progovorila o rodbinskim vezama sa političarem, oplela i po Tanji Savić

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Bili smo na svadbi svi zajedno. Moja sestra Mirjana, koja živi u Australiji, pravila je svadbu, a Draško je kao gradonačelnik venčao nju i njenog supruga. Zaista je bilo prelepo - kaže pevačica.

NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO NAKON OVOG PRIZNANJA Jovana Jeremić otkrila koji muškarac iz Srbije joj je najprivlačniji, za njim su mnoge ludele

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading