EKSKLUZIVNO ZA ALO! Vesna Vukelić Vendi: Veštičji savet vlada estradom
Foto: privatna arhiva

Estradna umetnica Vesna Vukelić Vendi objavila je dugo najavljivano književno delo „Misterija crne žene“ i time se javnosti predstavila i kao pisac. Ovo štivo je po svom žanru roman, koji ima 460 strana, ali neće biti u slobodnoj prodaji, već će moći da se naruči putem posebnog broja telefona.

Pročitajte još: Ceo Balkan je pevao JA SE ZOVEM IVANA, A TATA ME ZOVE ZLATO: Evo šta danas RADI i kako izgleda narandžasta devojčica iz LEGENDARNOG Čolinog spota

U romanu koji je baziran na istini, Vendi kaže da se razotkrivaju zamke sila tame i dešavanja u njihovom sudaru s pravoslavljem.

- Samo godinu dana su trajale tehničke pripreme za nastajanje ovog dela - počinje Vesna, i dodaje:

- Tema nije poželjna današnjoj završnici kreiranja svesti naroda iz prošlosti, a kada to kažem mislim na dalju istoriju koja seže i do 500 godina unazad. Planetarno smo učeni da bog, kralj, odnosno vlast i dom čine život blagorodnim, a kada se uvede globalistički način razmišljanja da je čovek nastao slučajnim procesima iz neke pračorbe, onda dolazimo u situaciju da savremeni čovek živi u svedozvoljenosti. Čovek je klesan, bombardovan od vremena industrijske revolucije, onda je došao izmišljeni kapitalizam, a tu je i Darvin koji se sam ogradio od svoje teorije. Kada imamo tu vrstu laži da čovek može da živi kako hoće, to je čitav proces šminkanja u kome lažne sile zla određuju svoj posao i ljudi učestvuju masovno u korišćenju tih sila, a to su okultizam ili magija.

EKSKLUZIVNO ZA ALO! Vesna Vukelić Vendi: Veštičji savet vlada estradom

Foto: privatna arhiva

 

Vukelićeva kaže da je okosnica u njenom romanu upravo na magiji koja ruši porodice:

- Akcenat u knjizi je na okultizmu koji ruši porodice, čoveka, gde se zatvaraju kuće. Jedna zla žena putem magije ruši sve pred sobom, a to se dešava u sistemu i porodicama koje su priznale svedozvoljenost. Radnja se odvija kod nas jer prvenstveno razmišljam o našem podneblju. Kroz roman se bavim veštičjim društvom koje sebe naziva „savet za bezbednost“. Taj savet može da pošalje bolest ili smrt, to je demonski savez - objašnjava Vesna, i dodaje da njihovih pristalica ima i u medijima, da se slobodno pojavljuju i da su povezani i sa šou-biznis scenom.

- Pripadnika ovog društva ima u javnom životu, jako se kriju, i trebalo mi je mnogo vremena da sve to otkrijem, ali nisu svi članovi otkriveni. Za knjigu mi je bilo dovoljno ovo što znam. Ponavljam, slobodno se pojavljuju u medijima, a indirektno imaju veze i s estradom.

EKSKLUZIVNO ZA ALO! Vesna Vukelić Vendi: Veštičji savet vlada estradom

Foto: Instagram

 

Vukelićeva otkriva i skandalozna saznanja koja su detaljno opisana u knjizi uz pomoć čega ovo društvo havariše i uništava ljude i porodice:

- One prilaze žrtvi i polako i temeljno je havarišu, a za to mogu da imaju ličnu potrebu ili ih plaća naručilac. Oni koriste mrtvozorne stvari, recimo, kaput od mrtvaka. Tu je i mrtvačka voda sluz iz pokojnika koja se skuplja u lavoru u mrtvačnici. Imaju ljude koji im to skupljaju, a cena mrtvačke vode je od 300 do 500 evra i zavisi od toga kako je neko umro -završava Vendi u razgovoru za Alo!.

Ovo je moj misionarski rad

Vendi kaže da ova knjiga predstavlja neku vrstu dela za samopomoć i otvaranje očiju.

- Motiv je misionarski rad jer mi je žao da narod strada. Objašnjavam šta i ko jedino može da spase čoveka, a to je Bog, zapravo Sveta trojica i Presveta Bogorodica. Važno je da kuća slavi slavu, da čovek posti, da se pričesti, da se ispoveda i samo tako može da živi u blagodeti -objašnjava Vesna Vukelić.

VRELI KADROVI SANDRE AFRIKE Pevačica uživa na odmoru, društvene mreže dovela do usijanja

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading