POJAVILE SE PRVE FOTOGRAFIJE SA RASKOŠNOG VENČANJA NINE SENIČAR! Voditeljka završila u čuvenom "Vogue"-u, a mladoženja oduševio sve (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Glumica i voditeljka Nina Seničar je pre devet dana, nakon višegodišnje skladne veze sa američkim glumicem Džejom Elisom, stala na "ludi kamen", a sudbonosno "da" njih dvoje rekli su u Italiji.

POJAVILE SE PRVE FOTOGRAFIJE SA RASKOŠNOG VENČANJA NINE SENIČAR! Voditeljka završila u čuvenom

Foto: Printscreen/instagram

 

Ona je sada na društvenim mrežama pokazala prvu fotografiju sa venčanja, na kojoj je vidimo u prelepoj, beloj venčanici, dok se on odlučio za nesvakidašnje, bordo odelo.

- 9. jul 2022. godine... Zauvek! - napisala je voditeljka u opisu objave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

Venčanje je održano u dvorcu u Toskani, u čuvenom zdanju "Villa Mangiacane", a lokaciju je odabrala upravo Nina, koja je oduvek maštala da se uda na mestu kao što je ovo.

Pročitajte još: Ceo Balkan je pevao JA SE ZOVEM IVANA, A TATA ME ZOVE ZLATO: Evo šta danas RADI i kako izgleda narandžasta devojčica iz LEGENDARNOG Čolinog spota

Čuveni američki "Vogue" podelio je jednu fotku sa venčanja na svom Instagramu.

- Oduvek smo znali da ćemo se venčati u Italiji jer smo tu išli na prvo putovanje zajedno - kazala je Nina za pomenut medij.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

- O venčanju nisu želeli da pričaju u javnosti pre nego što je održano. Izbor je pao na današnji dan, a poslužilo ih je vreme, pa su sve vreme uživali na otvorenom po prelepom, sunčanom danu. Na venčanje nimalo nisu štedeli - kazao je izvor "Blica" blizak ovom paru na dan venčanja.

- Želeli su da baš sve bude kao iz bajke, a organizacija je koštala čitavo bogatstvo. Na meniju je bilo delikatesa i pića sa svih strana sveta, dok je Nina nedavno imala devojačko veče, na kom je okupila sve prijateljice. Teško im je bilo da sve drže u tajnosti, al' se sav trud oko svadbe i te kako isplatio - dodao je tada naš izvor.

MAJKA ČETVORO DECE Mirka Vasiljević objavila fotografiju u bikiniju i niko ne veruje da glumica ovako izgleda

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading