VENČALA SE U DVORCU Srpska voditeljka se udala za američkog glumca, slavlje koštalo čitavo bogatstvo
Foto: Printscreen/instagram

Srpska voditeljka i glumica Nina Seničar (36) je nakon višegodišnje skladne veze sa američkim glumicem Džejom Elisom (40) stala na "ludi kamen", a sudbonosno "da" njih dvoje rekli su u Italiji.

Venčanje je održano u dvorcu u Toskani, u čuvenom zdanju "Villa Mangiacane", a lokaciju je odabrala upravo Nina Seničar, koja je oduvek maštala da se uda na mestu kao što je ovo.

 

- O venčanju nisu želeli da pričaju u javnosti pre nego što je održano. Izbor je pao na današnji dan, a poslužilo ih je vreme, pa su sve vreme uživali na otvorenom po prelepom, sunčanom danu. Na venčanje nimalo nisu štedeli - kazao je izvor blizak ovom paru.

 

 

- Želeli su da baš sve bude kao iz bajke, a organizacija je koštala čitavo bogatstvo. Na meniju je bilo delikatesa i pića sa svih strana sveta, dok je Nina nedavno imala devojačko veče, na kom je okupila sve prijateljice. Teško im je bilo da sve drže u tajnosti, al' se sav trud oko svadbe i te kako isplatio - dodaje naš izvor.

 

 

Nina se u toku dana oglasila na Instagramu i podelila prelep prizor.

 

- Savršen dan za savršen dan - navela je ona kratko na engleskom jeziku.

VENČALA SE U DVORCU Srpska voditeljka se udala za američkog glumca, slavlje koštalo čitavo bogatstvo

Printscreen

 

- Da budem iskrena, što sam starija, nostalgija me sve više muči. Kada sam živela u Italiji, dolazila sam baš retko, a sad kada živim na drugom kraju sveta, u Srbiju dolazim na svaka dva meseca - kroz osmeh je nedavno rekla Nina.

- Svakodnevno vežbam, ne samo zbog fizičkog izgleda, već i zbog mentalnog zdravlja. Uvek, gde god da sam i kakve god da su mi obaveze, nađem vremena da odradim dobar trening. Nikada ne idem na spavanje pre nego što detaljno očistim i hidriram lice i nekoliko puta nedeljno koristim prirodne pilinge i maske - otkrila je ona tad.

 

Podsetimo, američki glumac, koji je zvezda novog akcionog filma "Top Gun: Maverick" i manekenka i glumica pre tri godine su dobili ćerkicu Noru Grejs, a kako bi njoj, ali i sebi, obezbedili udobniji život, odlučili su nedavno da kupe kuću na luksuznoj destinaciji.

 

Tako su izabrali vilu u samom srcu Holivuda, koja vredi 4,5 milona dolara. Smeštena je u zajednici Spaulding Square, u Los Anđelesu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eiji Horiuchi (@eijitaly)

 

OVO JE BIO USLOV DA SE SKINE Seka Aleksić postala zaštitno lice poznatog kozmetičkog brenda

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading