KAD OTVORITE SRCE I UM, VRAĆA VAM SE LJUBAV I RADOST Nikolina Pišek nakon smrti muža i svađe sa svekrom: To vam daje slobodu da nastavite dalje
E stock

Voditeljka Nikolina Pišek trenutno prolazi kroz težak period nakon iznenadne smrti muža Vidoja Ristovića.

Nikolina je trenutno i u sukobu sa Vidojevim ocem, Viktorom Ristovićem, poznatijim kao Miša Grof, koji nije imao reči hvale za snajku. A sada je voditeljka rešila da sa pratiocima na Instagramu podeli kako se trenutno oseća i do kakvih zaključaka je došla u životu.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Moja poruka svima koji su se zaglavili u boli i tuzi kao što sam bila ja. Ne bojte se, jer kad se bojite zatvorite se. A kad otvorite srce i um, ono što se vraća iz univerzuma čista je ljubav i radost. Počnete shvatati da su vaši najmiliji još uvek sa vama, nema krivice, osuda, besa, samo čista i bezuslovna ljubav, a to vam daje slobodu da nastavite dalje - napisala je Nikolina na Instagramu.

Inače, Miša Grof i Nikolina Pišek trenutno su u sukobu oko imovine koju je posedovao njen pokojni suprug Vidoje Ristović, a domaći mediji su pisali kako su čak i angažovali advokate, te će epilog ove priče biti na sudu.

Foto: Printscreen/RTV Pink

 

SEKA NOSI ČIZME I KUPAĆI NA PLAŽI Svi se okreću za pevačicom zbog ovog autfita

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading