STEFAN USILJANIN: Da li sudbina meša karte, a mi samo igramo
Alo

Septembar mesec doneće pravi preokret. Od komedije do drame - glumac i voditelj Stefan Usiljanin postaje protagonista novog TV projekta, a svaka epizoda otvara teme od kojih se ledi krv u žilama.

Stefana smo navikli da gledamo u pozorišnim predstavama u žanru komedije, gde je opravdao svaki osmeh i aplauz publike.

STEFAN USILJANIN: Da li sudbina meša karte, a mi samo igramo

Alo

 

Pročitajte još: Prelepi Italijan bio je NAJVEĆA ljubav Ivane Tramp: Udvarao joj se ŠEST godina, a onda je IZNENADA UMRO

Pored čuvene „Žakline, žene iz naroda“ koju on tumači, Stefanova produkcijska kuća je Hype produkcija kao i televizija gde je voditelj i autor emisije „Pretres“. Njegovi gosti su najaktuelnije poznate ličnosti koje intrigiraju javnost.

- Jako sam srećan što sam deo tako velike medijske kuće kao što je Hype production na čelu sa direktorom Sašom Mirkovićem. Uspešno sam završio prvu sezonu moje autorske emisije “Pretres” i u istom, čak i jačem ritmu nastavljamo snimanje iste od septembra meseca. Emisija je dostigla veliki uspeh i gledanost baš zbog toga što moje goste nisam štedeo i uspevao sam da iz njih “izvučem" istinu koju javnost do sada nije imala prilike da čuje - rekao je Stefan.

STEFAN USILJANIN: Da li sudbina meša karte, a mi samo igramo

Alo

 

Svedoci smo da Stefanu ne manjka mašte, ni kreativnosti i novih ideja, te sa nestrpljenjem očekujemo septembar gde ćemo ga gledati u još jednom novom televizijskom projektu o kojem sada nije želeo puno da govori, već nam je samo zagolicao maštu rekavši da će nam svaka epizoda naterati suze na oči.

- Od septembra pored Pretresa, pripremam vam još jedan jako ozbiljan projekat o kome ne mogu sada puno da govorim, ali ono što je definitivno je da ću svakom epizodom ganuti svako srce gledaoca i da ćemo se svi pitati da li je sudbina uopšte u našim rukama ili nam ona meša karte, a mi samo igrači . Naravno sve to samo na Hype televiziji. Vidimo se u septembru - poručio je Stefan.

MISLIO SAM DA SAM UBIO ZORICU BRUNCLIK Era Ojdanić prisetio se neprijatnog događaja, pa otkrio kako mu se pevačica osvetila

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading