TOKOM SNIMANJA EMISIJE STIGLA DOJAVA O BOMBI Voditelj van sebe, bežao kroz studio, pa doživeo prekid filma
Foto: Alo/Alo

Slaven je pevač raskošnog talenta i vedrog duha. Mnogi ga nazivaju crnogorskim Acom Lukasom sa kojim je i jako dobar prijatelj.
Slaven gostujući u emisiji „Pretres“ je govorio o svom odrastanju, svojim muzičkim počecima, o prijateljstvu sa najvećom balkanskom zvezdom Acom Lukasom, ali i o samoubistvu oca, vanbračnoj zajednici iz koje ima sina Matiju (20), pa i o hapšenju i zatvorskim danima.

Pevač je otvorio svoju dušu voditelju Stefanu Usiljaninu pa priznao sve ono o čemu se u javnosti pisalo i spekulisalo.

-Da li si spavao sa nekom pevačicom?- upitao ga voditelj.
-Da, jesam, da nećeš možda da ti kažem i sa kojom…-
 kroz smeh rekao je Đukanović na Hype televiziji.

A bio je i neviđeni scenario tokom snimanja emisije „Pretres“:

-U jednom momentu tokom snimanja emisije začula se buka i veliko šuštanje, čuo sam samo da neko viče :" Ljudi bomba!" Bukvalno nisam znao za sebe, samo sam stigao da uzmem rokovnik sa stola i telefon i počeo sam da bežim kroz studio. Koliko sam se uplašio i bio van sebe ja se uopšte ne sećam tog trčanja, ja sam ostavio i gosta i muzičare i sve i samo bežao maratonskombrzinom. Kada sam bukvalno izleteo napolje, kolege iz režije su mi saopštili da su mi napravili skrivenu kameru. Nije mi bilo dobro, bio sam van sebe iskreno. Ali svaka im čast za odlično odrađenu skrivenu kameru. Jao, sada mi je to šmešno, a zabaviće se i gledaoci naše televizije jer sve puštam u etar“ – izjavio je glumac i voditelj Hype televizije, emisije „Pretres“.

GODINAMA JOJ BRANI OVO! Otkriveni dugo čuvani detalji braka Harisa i Meline, oglasio se pevač i sve raskrinkao

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading