STEFAN USILJANIN I GOCA DŽEHVEROVIĆ PREDOSETILI POL NJENOG UNUČETA: Goca u Pretresu iznela sve o Teodori!
Foto: Printscreen

U subotu u 22h na Hype televiziji u emisiji „Pretres“ autora i voditelja Stefana Usiljanina, gost će biti najpoznatija estradna mama i bivša rijaliti učesnica Gordana Goca Džehverović, poznatija kao „mama Džehva“.

Voditelj Stefan Usiljanin je „naglavačke“ preokrenuo Gocin život. Sve ono što se priča, piše i misli o njoj i njenoj porodici, a pogotovu o njenoj ćerki Teodori Džehverović.

Goca je odgovorila na svako njegovo pitanje i bez zadrške govorila o svemu.
Po prvi put pred kamerama je govorila o najintimnijim detaljima iz njenog, a i Teodorinog života.
STEFAN USILJANIN I GOCA DŽEHVEROVIĆ PREDOSETILI POL NJENOG UNUČETA: Goca u Pretresu iznela sve o Teodori!

 

 

Dotakli su se i teme sudskog spora sa njenim rođenim sestrama i zetovima, kao i porodice Ranković, Anđelovih roditelja, pričama o njenom braku, spekulacijama o Teodori i Ćazimu i još mnogo toga.
Njen sin Sava i snaha Adrijana čekaju bebu, pa samim tim Stefan je Goci poklonio i malu kecelju na kojoj piše „bakino zlato“ te su njih dvoje predosetili da bi unuče moglo biti i devojčica. Više neće biti mama Džehva, već baba Džehva.

Gordana je bila jako iskrena, tako da Vas sve ove teme i još puno ekskluziva kroz smeh i suze čeka u subotu uz Hype televiziju i emisiju „Pretres“ od 22h.

Žene iz Srbije ludele su za momkom iz Natašinog spota "Original": Evo kako danas izgleda lepi ALEKSANDAR i što se nas tiče još bolji je FRAJER

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading