PRAVI SPEKTAKL NA SVADBI Prštalo na sve strane, svatovi u transu, a evo šta je pevačica uradila (FOTO)
Alo

Pevačica Mia Borisavljević i pevač Bojan Grujić jedno drugom su izgovorili sudbonosno "da". Njih dvoje su deset godina živeli u vanbračnoj zajednici, a kako su izjavili, samo troje ljudi sa estrade su pozvali na svadbu.

Alo

 

Venčanju su prisustvovale mnoge ličnosti sa srpske estrade, od kojih su se neke i latile mikrofon, poput pevačica Višnje Petrović, Marine Visković i Katarine Grujić.

Pročitaje još: Ona je ČAK 20 godina mlađa od voditelja: EVO kako izgleda SUPRUGA glumca Dragana Marinkovića Mace

Ipak, Miji i Bokiju je svakako bilo najvažnije da pored njih budu njihove ćerke, a fotografija na kojoj ta četvoročlana porodica pozira, za svega nekoliko sati je pobrala više od 15 hiljada lajkova na Instagramu. 

Printscreen

 

Mlada je blistala, a za tu priliku je promenila čak 4 haljine. U crkvi je nosila prelepu belu venčanicu sa čipkom i tilom, na građanskom venčanju haljinu dugih rukava sa nabranom suknjom, a za samu proslavu je odabrala kratku i usku belu haljinu koja je naglasila njeno telo.

Printscreen

 

Četvrta haljina je bila sačinjena od trikoa i pufnaste baletske suknje, a Mia ju je nosila kada je sa plesnom trupom, specijalno za svog supruga, izvodila zavodljivi ples uz pesme američke pevačice Bijonse. Prštalo je na sve strane, a okupljeni gosti su bukvalno otvorenih usta posmatrali performans, dok je Boki sedeo na stolici nasred plesnog podijuma i oduševljeno gledao u svoju atraktivnu mladu.

 

Printscreen

 

TEK ĆE MRAČNE TAJNE MIŠE GROFA I NIKOLINE PIŠEK DA ISPLIVAJU Vesna Rivas otkriva nove detalje, javnost ostala u šoku

Komentari (0)

Loading