ZMIJA U JUTARNJEM PROGRAMU! Voditeljka prestravljena, krenule joj suze od straha, pokušavali da je smire (FOTO)
Printscreen

Voditeljka Marijana Tabaković ugostila je u jutarnjem programu stručnjake koji su govorili o najezdi zmija i tome kako prevazići strah. 

Naime, voditeljka je ugostila psihološkinju Martinu Kvarantan Šmitran kao i Branislava Jakovljevića, menadžera javnog akvarijuma i tropikarijuma u Beogradu.

Voditeljka nije očekivala da će Branislav u studio doneti zmiju, koju neće držati iza stakla, već u rukama. Veći deo ovog dela gostovanja bio je baziran na tome kako voditeljku opustiti da se ne prepada i da ne beži od zmija.

Sa druge strane, dok se Marijana vidno udaljavala od ove životinje, psihološkinja je pokušavala da je smiri i da joj objasni kako da prevaziđe strah.

- Suze mi kreću zato što držite u ruci to što držite - užasnuto je rekla voditeljka.

Koliko god govorio stručnjak kako je ova zmija bezopasna, ona jednostavno nije uspela da se opusti.

Čak je i na milisekundu pristala da je prstom pipne, ali čisto kako bi ispoštovala program. Ona je i gošći priznala da se boji i da jednostavno ne može da se opusti pored prizora koji se stručno zove "zmija na slobodi".

IZGUBIO JE RAZUM, SUOČI SE SA DEMONIMA! Nikolina Pišek se javno obratila svekru, voditeljki je svega preko glave: Moram da sačuvam javno dete!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading