Nikolina Pišek
Foto: Alo/Nedeljko Kiš/Alo!

Dok mnoge javne ličnosti polemišu i nalaze krivca u odnosu Miše Grofa i Nikoline Pišek, voditeljka se oglasila i rešila da se na društvenoj mreži Instagram obrati svom svekru jednom porukom.

Naime, Pišekova je otkrila da joj svakodnevno stižu na desetine poruka podrške u jeku skandala oko preminulog supruga, navodnih ljubavnica i svađe sa svekrom.

IZGUBIO JE RAZUM, SUOČI SE SA DEMONIMA! Nikolina Pišek se javno obratila svekru, voditeljki je svega preko glave: Moram da sačuvam javno dete!

Printscreen

 

- Inboks mi je pun poruka žena koje se nalaze u sličnoj situaciji. Ne desetine, nego stotine njih. Može li se ovo sve pripisati bolu u tolikoj meri da izgubiš razum, pa ti je lakše naći imaginarnog krivca, nego se suočiti sa vlastitom patnjom i demonima. Ne znam, znam samo da ja moram da sačuvam vlastito zdravlje, razum i nevino dete o kojem se očito ne razmišlja - napisala je Nikolina na svom Instagramu.

Posetimo, voditeljka Nikolina Pišek izgubila je muža Vidoja Ristovića početkom maja ove godine, kada je, istoričar umetnosti preminuo tokom masaže zbog zastoja srčanog mišića i od tada rat sa njenim svekrom oko imovine ne jenjava.

SEKA ALEKSIĆ SE LJUBI SA DRUGIM MUŠKARCEM Pojavio se šok snimak, pevačica razmenjuje nežnosti naočigled svih prisutnih

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
ŽEKS

06.07.2022 16:24

Još ti nije kasno da nađeš novog lovatora. Samo požuri sat otkucava. Dani brzo prolaze, a tek godine!!! Znaš ti već kako se to radi i šta treba.