UDARILA AUTO Goca Lazarević imala je malu nezgodu u toku dana: Iznervirala sam se zato što mi je danas neki loš dan generalno!
Printscreen

Goca Lazarević je u danas u toku dana imala saobraćajnu nezgodu.

Naime, Goca je na jednom parkingu autom udarila auto, nakon incidenta pevačica se veoma potresla, iako srećom nije bilo povređenih, a pričinjena je minimalna šteta, zbog čega su napravili zapisnik.

UDARILA AUTO Goca Lazarević imala je malu nezgodu u toku dana: Iznervirala sam se zato što mi je danas neki loš dan generalno!

Printscreen

 

Iako srećom nije bilo povređenih, pričinjena je minimalna šteta.

- Bože, ne znam šta mi je bilo, jutros sam polupala dve čaše i znala sam da da nešto mora da krene po zlu. Došla sam na dogovoreno gostovanje na jednu televiziju i tokom parkiranja udarila autom jednog radnika. O, Bože, ne znam više šta mi je, tačno ću da odustanem od vožnje - rekla je Goca.

Naš portal kontaktirao je Gocu odmah nakon toga:

- Polomila sam dve čaše dok sam prala sudove a ne popila 2 čaše, i udarila auto radnika jedne televizije. Nisam bila pijana niti bilo šta nalik toga. Šteta je minimalna auto je malo udubljen i to je to. Iznervirala sam se zato što mi je danas neki loš dan generalno - rekla je ona.

NISI TI NEŠTO LEPA, DOSTA SI ULOŽILA U SEBE Brutalan sukob Vedrane Rudan i Jovane Joksimović uživo u emisiji: Šta ste zapeli za moj novac!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading