NISI TI NEŠTO LEPA, DOSTA SI ULOŽILA U SEBE Brutalan sukob Vedrane Rudan i Jovane Joksimović uživo u emisiji: Šta ste zapeli za moj novac (VIDEO)
Alo

Na društvenim mrežama kruži isečak iz jutarnjeg programa gde Vedrana Rudan pokušava da uvredi Jovanu Joksimović na osnovu bogatstva i fizičkog izgleda.

Naime, hrvatska književnica je potkačila Joksimovićku, a ni voditeljka joj nije ostala dužna.

- Evo da sam ja plaćena kao vi, ja bih možda i lepše izgledala od vas - govori Rudan, a Joskimovićka odgovara:

- Nisam se nešto potrudila? - rekla je Jovana kroz smeh.

- Pa nisam baš sigurna. Niste vi nešto lepi, zato što niste uložili u sebe. Pogledajte mene, a pogledajte sebe. Zašto ste vi tako lepi, a ja nisam? Ja mislim da bih ja bila mnogo lepša da imam vaše pare - poručuje Vedrana.

- Mislite da sam nešto ulagala u svoj izgled? Šta ste zapeli za moje pare? Koje pare? - pita se voditeljka.

- Čim ja vas vidim sa troje dece, sa najnovijim džipom. I kad ja vidim nekoga ko vozi dva automobila od 500.000 evra i kupio od Karića viletinu, mogu samo da kažem vau. A gde je tu pravda? - ističe književnica, a kompletan snimak pogledajte na vrhu teksta.

Podsetimo, ovo nije prvi put da Vedrana ima ovakve opaske prema voditeljkama, a ona nedavna, kada je rekla Kilibardi šta će joj deca u tim godinama, je veoma negativno odjeknula u javnosti.

ISPLIVALA FOTKA NIKOLINE PIŠEK SA POČETKA KARIJERE Voditeljka je operisala nos, grudi, usta i promenila lični opis, a ovako je nekada izgledala

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ljiljana

29.06.2022 08:48

Bravo Vedrana spustila si na zemlju tu prepitentnu voditeljku koja zamislja da je lepa zgodna a ono sve suprotno.cesto ulazi u sukobe sa gostima preti im izbacivanjem iz studijs