SVETSKA TURNEJA Danas počinje prodaja ulaznica za koncert Erosa Ramazzotija u Beogradu
Promo

JEDAN OD MEĐUNARODNO NAJOMILJENIJIH ITALIJANSKIH UMETNIKA EROS RAMAZZOTTI ODRŽAĆE KONCERT U ŠTARK ARENI 21.04.2023. GODINE OD 21H U ORGANIZACIJI HYPE PRODUKCIJE. ULAZNICE SU DOSTUPNE NA TICKET VISION I TICKET.RS PRODAJNIM MESTIMA.

PromoItalijanski pop – rok muzičar, pevač i tekstopisac, Eros Ramazzotti, svoj veliki povratak obeležava novim albumom “BATTITO INFINITO” i istoimenom svetskom turnejom. Ovaj virtuozni kantautor koji obara rekorde u svojoj 35 godisnjoj karijeri, prodao je 70 miliona ploča, beleži preko 2 biliona strimova širom sveta i dalje nastavlja u velikom stilu. Za svoje obožavaoce širom sveta, pripremio je novi album pod nazivom “BATTITO INFINITO” koji izlazi 16. septembra 2022. godine, a prvi singl “AMA” koji simbolizuje manifest obnovljenog umetničkog identiteta i ujedno povratak jednog od međunarodno najomiljenijih italijanskih umetnika, dostupan je na svim digitalnim platformama.

SVETSKA TURNEJA Danas počinje prodaja ulaznica za koncert Erosa Ramazzotija u Beogradu

Promo

 

Danas, 23.6. u 10h počela je prodaja ulaznica za koncert koji će se održati u Štark areni u organizaciji Hype produkcije. Karte možete kupiti na linku OVDE

Da podsetimo, zadivljujuća avantura, svetska turneja pod nazivom “BATTITO INFINITO” održaće se od septembra 2022. do maja 2023. a maestralni Eros Ramacoti posetiće mnoge svetske gradove i sa svojom armijom fanova krenuće na pravo muzičko putovanje. Spisak svih gradova u kojima će se koncerti realizovati pogledajte na oficijalnom veb – sajtu Erosa Ramacotija.

MOŽE SAMO DA SE NADA Miša Grof o podeli imovine i cifri koju je Vidoje slao Nikolininoj ćerki iz prvog braka

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading