TUČA EROSA RAMACOTIJA I SAŠE MIRKOVIĆA Isplivao šok snimak nakon koncerta, palo suočavanje u bekstejdžu! (FOTO)
Foto: Alo/Alo

Saša Mirković udružio se sa popularnim italijanskim pevačem Erosom Ramacotijem za spektakularan nastup u prepunoj Štark Areni.

Nakon veličanstvenog nastupa koji je oduševio publiku, producent nije mogao da sakrije svoje oduševljenje, te je na svom Instagram profilu podelio detalje o atmosferi koja je vladala u bekstejdžu pre izlaska Erosa na scenu.

Eros i Saša uspeli su da nasmeju javnost kada je isplivao njihov snimak, na kom Ramacoti pokušava da "pretuče" Mirkovića, ali je onda shvatio da je to nemoguće, što je naravno bila šala koja je ubrzo postala hit na društvenim mrežama.

 

Nakon što je na scenu stupio Eros, producent je uživao u nastupu i pratio svaki njegov pokret, a nakon završetka koncerta nije mogao da sakrije svoje oduševljenje.

“Ovo je bilo nešto neverovatno! Eros Ramacoti je pravi majstor na sceni i nisam iznenađen što je osvojio srca publike u Štark Areni. Ovo je definitivno bio jedan od najboljih koncerata koje sam organizovao i jedva čekam sledeći veliki poduhvat”, zaključio je producent.

HARALA JE JUGOSLAVIJOM, A ONDA SE "SRUŠILA" PRED DECOM I PREMINULA Na dan njene stravične smrti desila se jeziva stvar, jedan detalj ledi krv u žilama!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading