ŽURKA ZA PAMĆENJE Eros Ramacoti napravio spektakl u prepunoj Areni, a zbog ovoga je rešio da ostane dan duže u Beogradu!
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Jedna od najvećih italijanskih zvezda svih vremena, Eros Ramacoti, u petak 21. aprila održao je treći put solistički koncert u Beogradu u sklopu velike turneje „Battito infinito“. U krcatoj Štark areni, pop pevač je zapevao svoje najveće hitove, a publika je satima uživala u spektaklu za pamćenje.

Nakon što su se prvi utisci slegli, za Alo! se oglasio Saša Mirković, vlasnik „Hajp produkcije“ koja je bila organizator ovog nezaboravnog koncerta, i otkrio nam je da je Eros oduševljen Beogradom i njegovom publikom.

ŽURKA ZA PAMĆENJE Eros Ramacoti napravio spektakl u prepunoj Areni, a zbog ovoga je rešio da ostane dan duže u Beogradu!

Foto: Ataimages

 

- Mislim da je organizacija „Hajp produkcije“ bila na svetskom nivou, što su sinoć svi posetioci mogli da vide. Moram reći da je Eros veliki profesionalac, po temperamentu je jako sličan Aci Lukasu, tako da smo imali odličnu saradnju jer sam navikao na takve ljude. Opravdao je moja očekivanja, a uveren sam, i ja njegova - rekao nam je Mirković, koji se potom osvrnuo na sam spektakl.

ŽURKA ZA PAMĆENJE Eros Ramacoti napravio spektakl u prepunoj Areni, a zbog ovoga je rešio da ostane dan duže u Beogradu!

Alo

 

- Eros nikada nije imao toliki koncert u Beogradu, Arena je bila puna, a sve karte su bile rasprodate. Mogu reći da je u petak u Beogradu održana mala Evrovizija, jer onakvu binu naši građani do sada nisu imali priliku da vide. Pre samog koncerta bilo je sitne sabotaže od konkurencije, ali drago mi je da mi to uspešno rešili i da smo uspeli da napravimo pravi spektakl. Takođe, jako me je obradovala činjenica da, pored toga što je posećenost bila ogromna, tokom koncerta nije došlo ni do jednog incidenta. Nije bilo tuče, a prema mojim saznanjima, nikom nije ni pozlio te lekari nisu moraju da reaguju - objasnio nam je vlasnik „Hajpa“, koji je potom otkrio kakve je uspomene Ramacoti poneo iz naše prestonice.

- Eros je oduševljen Beogradom. Toliko mu je prijatno bilo ovde, da je odlučio  da i nakon koncerta još jednu noć provede u Srbiji. Tek sutradan je otputovao, iako je najpre plan bio drugačiji. O tome koliko se lepo provodio, svedoče i njegove objave na Instagramu koje su pokazale da su mu se i te kako svidele čari naše zemlje - zaključio je za Alo! Saša Mirković.

Pred koncert pije med i đumbir

Eros je nedavno u intervjuu za Alo! otkrio koji su rituali koje obavlja pred svaki koncert.

- U bekstejdžu uvek kod sebe moram da imam malo meda i đumbira. To učini da moj glas bude kako treba pred zahtevan koncert - rekao nam je on tada.

Bivši srpski zet

Italijanski muzičar bio je u vezi sa srpskom manekenkom i glumicom Ninom Seničar, a par se upoznao dok je lepa Novosađanka studirala u Italiji. Kako se spekulisalo, Eros je zbog ljubavi prema Nini 2006. godine održao koncert u njenom rodnom gradu, ali ona to nikada nije htela da potvrdi.

- Niko neće saznati da li je zbog mene održao koncert u Novom Sadu. Dogovorili smo se da ne pričamo o tome. Bilo nam je lepo dok smo bili zajedno. I dalje smo u kontaktu, čujemo se s vremena na vreme. Obavezno me pozove da mi čestita rođendan. Mogu sve najlepše da kažem o njemu. Divan je, pažljiv i tolerantan, potpuna suprotnost stereotipima koji prate velike muzičke zvezde - rekla je svojevremeno Nina za „Stori“.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mare

23.04.2023 09:53

Ozvučenje na koncertu je bilo prejako.To je jedina zamerka za sjajnu atmosferu.