DRAMA MLADE ZVEZDE GRANDA Zorana Sikter kažnjena zbog golotinje, Jutjub reagovao nakon eksplicitnih scena
Privatna arhiva

Prošlogodišnja učesnica takmičenja “Zvezde Granda” Zorana Mićanović u ponedeljak je objavila spot za svoju drugu pesmu “Poljubi me kad sam pijana”, a vec se susrela sa problemom.

Naime, njoj je blokirana kampanja ovog videa od strane najveće svetske mreže Jutjuba zbog, kako je navedeno, eksplicitnog sadržaja I isticanja delova tela. Samim tim milioni pratilaca kanala na kojem je obljavljen spot nisu obavešteni o izlasku nove Zoranine pesme.

Pred kraj prošle godine Mićanovićka je objavila pesmu "Sikter", koju potpisuje kompozitor i producent Aleksandar Milić Mili, i koja broj više od 21 miliona pregleda, pa i ona, ali i njen tim su od prvog dana očekivali podjednaki uspeh nove numere. Njima nije poznato zašto se Jutjub odlučio na ovaj potez jer se u spotu, kako kažu, ne pojavljuje ništa što nije primereno i na jedan inovativni i u momentima duhoviti način prikazano je nešto što se dešava sa današnjom omladinom.

DRAMA MLADE ZVEZDE GRANDA Zorana Sikter kažnjena zbog golotinje, Jutjub reagovao nakon eksplicitnih scena

Youtube/Printscreen

 

Pozvali smo Zoranu za komentar koja je iznenađena zabranom kampanje:

- Nije mi jasna reakcija Jutjuba, u spotu nema ničega ružnog, sve je u plesu i modi i tako je od prvog trenutka zamišljen. Nadam se da će se pesma svideti publici što je najvažnije i zaživeti na mojim nastupima. Ja nikada nisam ni probala alkohol, osim u rum bombonama - rekla je ona.

OVO JE NOVI DOM KAĆE I GOBELJE Grujićeva pokazala u kakvom luksuzu će živeti, od pogleda zastaje dah, a tek kad vidite na kom su spratu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading