OVO JE NOVI DOM KAĆE I GOBELJE Grujićeva pokazala u kakvom luksuzu će živeti, od pogleda zastaje dah, a tek kad vidite na kom su spratu (VIDEO)
Privatna arhiva

Katarina Grujić i Marko Gobeljić broje sitno do useljena u svoj novi luksuzni dom na Novom Beogradu, a Kaća je sada na Instagramu pokazala kako teku radovi na luksuznoj lokaciji.

Naime, ona je objavila video na kome joj majstori postavljaju kuhinju, a tom prilikom videlo se nekoliko kadrova novog doma.

Bela boja dominira u stanu, a pogled i panorana celog Beograda ostavljaju bez daha. Pevačica je snimila nekoliko kardova, a iako još uvek nije završen, te su radovi u toku, očigledno da Katarina ne može da dočeka da se useli u novi stan sa Gobeljom i naslednicom Katjom.

Podsetimo, Kaća i Gobelja su pre nekoliko dana napravili gala svadbu u jednom prestoničkom hotelu gde se okupio veliki broj poznatih ličnosti, a veselje je trajalo do duboko u noć.

HANA NE DA GRAŠU NI DA PRIĐE BIVŠOJ! Skandal drma Hrvatsku, Huljićeva skovala podmukli plan kako da osujeti susret Petra i Danijele

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
moja Zvezdara

28.06.2022 11:05

Divan par su Marko i Kaća, želim im da ih u braku prati ljubav, a da mala Katja odrasta srećno uz oba roditelja. Ovaj bračni par me uveliko podseća na brak fudbalera Tošića i Jelene Karleuše, koji uprkos svim zavistima opstaje.