NEJASNA MI JE, NE ZNAM ZAŠTO SRBIJE IDE TIM PUTEM Poznata pevačica žestoko oplela po Konstrakti, ovo od nje definitivno nismo očekivali
Printscreen

Folk pevačica Slađa Alegro otkrila je javno kakvo mišljenje ima o Konstrakti, srpskoj predstavnici na ovogodišnjoj Evroviziji.

Naime, Konstrakta je uspela da Srbiji donese visoko peto mesto u finalu, a Slađa Alegro navela je šta misli o koleginici.

- Ne mislim ništa, "Evrovizija" je bolna tema za mene, čini mi se da nisam dovoljno kompetentna za moderno vreme i muziku. Ima par numera koje sam tamo zapamtila, ali svakako, nekako je daleko od onoga što je nekada bilo. Ne znam zašto mi idemo tim putem, ja sam više za, ne mogu reći normalnijih pesama, ali za malo više muzike i pevanja - kazala je Slađa, a ovde se nije zaustavila.

NEJASNA MI JE, NE ZNAM ZAŠTO SRBIJE IDE TIM PUTEM Poznata pevačica žestoko oplela po Konstrakti, ovo od nje definitivno nismo očekivali

Foto: Alo.rs

 

- Ne kažem da mi se ne sviđa, ali ne mogu da komentarišem nešto što ne razumem. Naravno da sam htela da se plasira što bolje, prošle godine su mi devojke bile fenomenalne, baš sam navijala za njih. To što prođe ne znači da je najbolje, neka pesma sa tako velikih festivala prođe i sluša se... - dodala je pevačica.

RAŽNATOVIĆI UPOZNALI BUDUĆEG ZETA Nemanja Gudelj doveo celu porodicu u Cecinu vilu na Dedinju, snimak oduševio sve, a tu je i ona

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Nena

25.05.2022 12:48

Ova žena dobro prva i to stoji, ali sada je novo vreme i novi muzički pravci.... Ovo što Slađa peva je seljana, komercijala koja je kratkog veka, a Konstrakta prezentuje umetnost , alternativa je dugo bila u zapećku i drago mi je što mladi idu u tom pravcu i verujem da će ovaj pravac i malo više klasične muzike dobiti prostora i očistiti mozgove ovog naroda od turbo folka i ostalog smeća i otrova za dušu, i da se okrenemo nečemu što nije golotinja, Afrika paprika, već kvalitet.

joj

25.05.2022 16:29

nemojte molim vas... poznata pevacica, koga ona interesuje

Vladimir

27.05.2022 23:20

Slađo, umetnica mora biti zdrava. Kontaš?!