PLAKALA JE KAO KIŠA Slađa Alegro je usred emisije doživela emotivni slom, a evo i zašto (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Voditeljka je pitala pevačicu da li joj nešto u životu fali, a njen odgovor dirnuo je sve u studiju.

- Fali mi neko u životu, otac mi stvarno puno fali... Kako koji dan ide sve mi je nekako teže, ali ovako materijalno, to nikako... I kad se ima i kad se nema, ima se - počela je Slađa u emisiji.

Pročitajte još: Legendarnu glumicu Dušicu Žegarac život nije mazio: Retko ko zna da joj je porodica završila na GOLOM OTOKU, a ovo je razlog

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ja sam poprilično emotivna i čini mi se da taj njegov odlazak još nisam sažvakala, bude mi žao samo što unuku nije video - rekla je Slađa. 

Podsetimo, Slađa Alegro ima četvorogodišnju ćerkicu Milu, a nedavno je za jedan portal ispričala koliko uživa u ulozi mame.

- Krenuli smo u vrtić i jako smo srećni, majka joj nije baš nešto srećna, ali ona jeste. Suprug kaže da sam blesava, ali mislim da većina majki tako reaguje. Treba da bude u kolektivu, sa decom, da se druži i njoj je mesto sa svojim vršnjacima - rekla je za pevačica.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ona će sada 4 godine i zasita je bilo vreme, ali ja sam to odlagala. Kada kažete vrtić, pa osnovna škola, pa srednja, emni to žao, jer volela bih da što duže budu deca i da nemaju nikakve obaveze, a sa ovim sve to kreće - obajsnila je Slađa.

STIGAO BUDUĆI ZET U SRBIJU Nemanja Gudelj spreman da upozna Cecu i Veljka, a evo i koga je poznati fudbaler poveo sa sobom

Komentari (0)

Loading