MISLIM DA SAM TO ZASLUŽILA Konstrakta progovorila u Eurosongu, pa otkrila šta očekuje od publike
Printscreen

Nakon što je zauzela peto mesto u Torinu na takmičenju za najbolju pesmu Evrovizije, Ana Đurić Konstrakta vratila se u Srbiju. Sada je pevačica otkrila u kakvom će joj sećanju ostati Eurosong, ali i koji koji su joj dalji planovi. 

- Sada će sve da se slegne i da dođe na svoje mesto. Mislim da sam zaslužila mir, iako znam da ova priča treba da se zaključi. Treba mi malo da udahnem vazduh. Tu sam, ne idem nikuda, ali mi je potrebna pauzica. Umetnica postaje nevidljiva - istakla je Konstrakta, a potom se još jednom osvrnula na svoje predstavljanje u Torinu.

Printscreen

 

Nemam reči... Pamtiću ovo do kraja života. Svi su aplaudirali i vikali "Biti zdrav, biti zdrav". Zadovoljna sam petim mestom. Možda je prvo mesto preambiciozno. To je bio mikroperformans i jedna malo drugačija pesma. To je pesma koja ima sadržaj i to su ljudi prepoznali - rekla je Ana.

NADAM SE DA ANA BEKUTA I SNEŽANA ĐURIŠIĆ NISU GLEDALE MOJE SPOTOVE Sara Jovanović nikada iskrenija, a evo šta je poručila kolegama

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Duško

26.05.2022 06:43

Ja lično, a siguran sam i ceo pošten i realan svet, očekivali smo pobedu. Osim kvaliteta, pesma poseduje jednu notu za ceo svet za sva vremena! Ali koliko su naklonjeni Srbima i peto mesto ispalo je dobro.