ILI ĆU VAS ZGAZITI NA PEŠAČKOM ILI RAZNETI BOMBOM Jovana Jeremić pretila koleginicama bivšeg muža, njen postupak iznenadio sve
Foto: Vladimir Marković

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno se razvela od supruga Vojislava Miloševića, a koliko je posesivna i strastvena u ljubavnim odnosima ona je priznala kada je prepričala scenu koju je svojevremeno priredila bivšem suprugu.

ILI ĆU VAS ZGAZITI NA PEŠAČKOM ILI RAZNETI BOMBOM Jovana Jeremić pretila koleginicama bivšeg muža, njen postupak iznenadio sve

Foto: Vladimir Marković

 

 - Zvala sam njegovu šeficu i rekla: "Izvinite, samo dva minuta mi treba da postrojite sve žene na poslu imam nešto važno da im saopštim". Ja sam se pojavila i rekla da ću da im oduzmem tačno 60 sekundi vremena. Onda sam im jasno rekla: "Ukoliko neko bude prišao mom mužu u ljubavnom i seksualnom smislu imate pravo da birate; ili ću vas zgaziti na pešačkom prelazu ili ću vam baciti bombu. Izaberite šta želite" - rekla je Jeremićka u emisiji „Balkan info“.

Ovaj deo emisije objavila je na društvenim mrežama uz konstataciju da su "situacije promenjive, ali kodeks nikad" i da ovo njeno pravilo oduvek važi pa da će tako biti i sa sadašnjim i sa budućim partnerima.

ČOLA SKUPLJI OD ANE VISI Najveća muška balkanska zvezda stala na crtu internacionalnoj grčkoj vedeti

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Mila

18.05.2022 12:02

Zena bolesna treba joj pomoc pod hitno

Sveto

18.05.2022 12:06

Takve nam pametuju po ceo dan. I takve nam vode državu . Beda smo mi velika

bivsi

18.05.2022 12:16

Ako ovo nije bolest onda ne znsm sta je. Da obican smrtnik ovo uradi zavrsio bi u zatvori zbog ozbiljnih pretnji , ali medjutim postoje i povlasteni koji mogu sta hoce.

bibi

18.05.2022 12:21

A da tebe neko pogazi, ništa se ne bi desilo, samo bi silikoni poispadali...

boja

18.05.2022 12:25

Od toliko stručnjaka što joj dolaze u emisije niko nije našao momenat da je prooba uvesti u realnost. Pomoci joj se mora i zato apelujemo na stručna lica.

Zlata

18.05.2022 12:39

Dugo se ovako umisljena "najpametnija" a stvarno zena sa velikim psihickim problemima nije pojavila ovako javno.Posle se cudimo sto se desavaju strasne stvari.Ova javno pokazuje da ima veliki problem a za druge ne znamo