OTKRILE  KO ĆE BITI NOVE ČLANICE HARIKEJNA Ksenija, Ivana i Sanja progovorile o raspadu grupe
MasanoriJošida/Alo!

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da će devojke iz grupe "Hurricane" još nekoliko meseci nastupati zajedno, nakon čega će pevačice nastaviti sa solističkom karijerom, a sada su Ksenija Knežević, Ivana Nikolić i Sanja Vučić otkrile da li znaju ko će ih zameniti. 

- Ma, nemamo pojma ništa. Gubimo sad vreme, pričaćemo o tome. Ovo je naša zadnja turneja, mi smo to već napisale na mrežama. Sve imate tu - navela je ćerka pevača Nenada Kneževića Kneza, a onda su i Sanja Vučić i Ivana Nikolić prokomentarisale iste teme.

MasanoriJošida/Alo!

 

- Što se nas tiče mi smo prezadovoljne Konstraktom i plasmanom! Što se tiče grupe naše, okupićemo se, pa ćemo svima dati zajedničku izjavu, nećemo ovako pojedinačno. O poslednjoj turneji ćemo isto tako da komentarišemo kad bude došlo vreme. Hvala mnogo! - kazala je Sanja.

- Mi smo već pričale o tome da će Konstrakta sigurno imati visok plasman. Znale smo to. Sve čestitke, ljubimo je puno! Bila je divna, stvarno. Mi smo mislile da će ona biti prva, ne znamo stvarno što joj je izmakla pobeda - poručile su one.

IZGUBILA SAM I PORODICU I DOM Milica Pavlović ne može da se oporavi nakon smrti bake koja ju je odgajila, pevačica skrhana od bola

 

 

Komentari (0)

Loading