"ZATEKLA SAM JE GOLU U STANU, ON JE ZAMERIO ŠTO SAM JAVNO REKLA" Sandra Afrika raskrinkala koleginicu, konačno se sve saznalo! 12:25 Vip 1
''METASTAZE IDU PREMA PLUĆIMA'' Hitno oglašavanje Ivane Nikolić nakon saznanja da Rada Vasić ponovo ima opaku bolest 22:20 Vip 0
EVO ŠTA SE DEŠAVA U DOMU RADE VASIĆ NAKON SAZNANJA DA JOJ SE VRATIO RAK Hitno se oglasila njena ćerka, alarmanta situacija 01:20 Vip 0
"MNOGO SAM LJUTA I RAZOČARANA" Ana Nikolić van sebe nakon sestrine čestitke, poručila Kordi: "Tek ćeš videti svog Boga kad se vratim sa..." 22:20 Vip 0
DRAMA U PORODICI ANE NIKOLIĆ! Ne mogu da dođu sebi zbog Korde, tresu se od straha: "Prijavićemo ga zbog zlostavljanja i pretnji" 21:40 Vip 0
ZAVLADIO MUK U ELITI! Radu Vasić ćerke opljačkale na dan Radetove sahrane, otkrila skandalozne detalje! 23:00 Vip 0
"TEŠILI SU ME, GOVORILI SU DA JE SA NJIMA SVE U REDU" Rada otkrila da je obilazila lekare kako bi pomogla svojoj deci! 23:40 Vip 0
ANE NIKOLIĆ SE ODRIČE SESTRA?! Ivana donela odluku, neće joj oprostiti pomirenje sa Kordom! 23:59 Vip 0
"ODJAVILI SMO GA SA ADRESE I PODNELI PRIJAVU" Anina porodica sprema pakao Kordi zbog prevare kada izađe napolje! 23:20 Vip 0
"NADIMAK MU JE PSIHO, PRETIO JE JEDNOJ DEVOJCI" Sestra Ane Nikolić otkrila jezive tvrdnje o Kordi: Hteo je na silu da bude... 21:15 Vip 0
"KRENULA SAM DA SE ČUPAM I UDARAM" Ivana Nikolić prvi put nakon smrti oca otkrila kakav je Rade zaista bio prema njima 12:45 Vip 0
''RADA VASIĆ NIJE DOBRO'' Oglasila se porodica Vasić, teško podnose Radetovu smrt: ''Čupala se od muke'' 22:00 Vip 0
EMOTIVNI RASTANAK RADE VASIĆ OD ĆERKE ANE! Reka suza lije niz obraze pre povratak u Elitu 8 nakon očeve sahrane 21:20 Vip 0
"TATA ŠTO ME NISI ČEKAO DA STIGNEM KUĆI" Druga ćerka Radeta Vasića nema zbog njegove smrti, ne može da dođe sebi! (FOTO) 20:45 Vip 0
NIJE SMELA OVO DA OTKRIJE! Evo čija majka ulazi u Elitu za par dana, pojedicima će pasti vilice: ''Reću ću joj da nije za nju'' 09:20 Vip 0
PLAŠI GA SE ZBOG NASILJA Nakon žestokog okršaja u Eliti, otkriveni jezivi detalji o ovom učesniku! 00:00 Vip 0
"ON JE BLAM, TEK SADA JE POKAZAO PRAVO LICE" Momentalno se oglasila Ivana Nikolić nakon haosa u Eliti 8! 19:08 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
VELIKA BRUKA I ŠKRGUTANJE ZUBIMA ZBOG SRPSKIH TURISTA U GRČKOJ Naš čovek objavio fotku sa plaže, usledila kvalitetna SAHRANA u komentarima 10:51 Vesti 0