POGLEDAJTE KONSTRAKTIN NASTUP Pevačica dominira u Torinu, Srbija nikad ponosnija (VIDEO)
Printscreen

Naša predstavnica na ovogodišnjoj “Evroviziji”, Ana Đurić Konstrakta nastupila je treća po redu u drugoj polufinalnoj emisiji i ponovo oduševila evropsku publiku.

Konstrakta je blistala na sceni u belom satenskom kostimu a društvo na sceni pravio joj je njen tim sa kojim je izvela čuvenu koreografiju. Na sceni je bio i neizostavni lavor i peškiri, rekviziti od kojih nije odustala.

Printscreen

 

Kao što je i naglasila da će uraditi,Konstrakta je pevala na srpskom jeziku,a tokom čitavog nastupa čuli su se uzvici publike i aplauz. Publika je padala u trans i u istom ritmu tapšala sa našom umetnicom.

Cela Palasport Olimipico arena u Torinu pevala je stihove pesme  “In corpore sano”, a Konstrakta je svojim neobičnim i upečatljivim nastupom očarala sve.

Evropske kladionice predviđaju da bi Ana Đurić Konstrakta sa svojom pesmom “In corpore sano” mogla da zauzme 10. mestu u finalu, a komentari su do sada su bili uglavnom pozitivni.

Printscreen

 

Konstraktina pesma jedinstvena je po tome što je prvi put u istoriji “Evrovizije” iskorišćen tekst na latinskom jeziku, a stranoj publici su najviše zapali za uho početni stihovi, zbog pominjanja Megan Markl, žene britanskog princa Harija.

Ostaje nam da vidimo kako će publika glasati i da li će se naša predstavnica plasirati u finale ovog takmičenja koje je zakazano za subotu, 14. aprila.

 

 

(UŽIVO) DRUGO POLUFINALNO VEČE EVROVIZIJE: Srbija pokidala sa nastupom, stajling predstavnika San Marina i Australije apsolutno svi komentarišu

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Moje mišljenje

13.05.2022 06:04

Pa kad pogledaš onaj peder bal ovi naši su ok. Polugoli muškarci koji sa ponosom ističu neke svoje orijentacije ko da je nekog briga za to, ali opet mogu da zamislim povećan broj pratilaca na dr. mrežama i veću popularnosti tako po meni ovo više ne treba da se zove,, pesma evrovizije'' menjati ime u skladu sa učesnicima.

Momčilo

13.05.2022 07:34

Ovo nije pesma,obična recitacija,bez ritmike.Lavor u gro planu,kao reklama za proizvođača lavora.