SIPALI SU MI NEŠTO U DROGU, ŽIVOT BI MI BIO DOSADAN BEZ SKANDALA Darko Lazić ne prestaje da šokira javnost izjavama nakon bahate vožnje
Pink printskrin

Darko Lazić nedavno se našao u centru skandala kada je priveden nakon što je napravio 14. saobraćajni prekršaj. Saobraćajna poliicija ustanovila je tada da je Lazić vozio pod dejstvom alkohola, ali i kokaina, te je pevač bio zadržan 15 sati u pritvoru.

Sada je Lazić, gostojući u “Amidži šou“ progovorio o incidentu, ali i tvrdnjama njegovog PR tima da mu je neko sipao drogu u piće. 

Pink printskrin

 

 

 - Navikao sam na frku, moj život je takav, tako teče. Da nema tih situacija ne bi bilo zanimljivo, ovako je sve super -rekao je folker.

Preporučujemo:

Sergej Ćetković otkrio kako je ĆERKAMA saopštio da su USVOJENE: "Seka i mi smo došli, a ti si digla ruku i rekla EVO ME"

- Ti živiš kao rockstar čoveče - dobacio je Ognjen Amidžić. 

- Ali ja sam narodnjak čoveče, ja mogu biti narodnjak star. Srećom, niko  nije povređen, jedino sam ja povređen zbog svih priča koje su se potegle i novinskih natpisa. Bio sam 15 sati u pritvoru zbog droge u organizmu- odgovorio je Lazić.

Pink printskrin

 

 

- Dobro, i šta su ti sipali u piće - kroz smeh je pitao Amidžić.

- Sipao mi neko nešto u drogu - rekao je Lazić dok se podsmevao nimalo naivnoj situaciji. 

Podsetimo, Darko je priveden 27. aprila u ranim jutarnjim časovima na auto-putu kod centra Sava kad ga je zaustavio presretač jer je na mestu na kom je ograničenje 80 vozio 117 kilometara na sat.

Njemu je tada izmereno 0,91 promil alkohola, bio je pozitivan i na kokain na droga-testu i utvrđeno je da je vozio bez vozačke dozvole, koja mu je oduzeta u decembru 2013. godine.

ON JE OZBILJAN FRAJER Edita Aradinović pokazala budućeg muža (FOTO)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading