MUŽ NAŠE VODITELJKE RADI SA TOMOM KRUZOM Otkriva detalje o holivudskoj zvezdi koje malo ko zna
Foto: Printscreen/instagram

Nevenčani suprug naše glumice i voditeljke Nine Seničar, Džej Elis, bio je deo glumačke ekipe u novom filmu: "Top Gun: Maverick", gde će glumiti rame uz rame sa Tomom Kruzom.

On (Džej Elis) igra lik Pejbeka, pilota "džet fajtera". Opisao je projekat ("Top Gun: Maverick") kao "definitivno najneverovatniju stvar koju sam ikada uradio".

Foto: Printscreen/instagram

 

Gostujući pre nekoliko meseci u emisiji Džimija Kimela, Džej je pričao o svom učešću u ovom filmu.

- Tom je stvorio ceo naš trening program pre nego što smo počeli sa snimanjem i davao nam je časove letenja za Božić, što je divno. Imao sam 45 sati letenja pre nego što sam ušao F-18 - rekao je Elis i naveo da nije mogao da spava kada je trebalo da upravlja avionom F-18.

Foto: Printscreen/instagram

 

- To ti je kao da ideš prvi put u školu i da ćeš tamo da vidiš devojku s kojom ćeš razgovarati, tako da u glavi razmataš brojne scenarije - rekao je Elis, koji naveo da je bio uzbuđen što će upravljati avionom F-18, ali je pre toga morao da sedi u kokpitu 45 minuta kako bi se obavile sve provere.

- Bilo je divno putovanje - rekao je Elis.

Pročitajte još: Dobrila iz Sirogojna pokorila je SVET: Njene kreacije nosile su kraljica ELIZABETA i Nensi Regan, a TITO i JOVANKA su je obožavali

Inače, Džej Elis i Nina Seničar su zajedno od 2015. godine, a 2019. godine dobili su ćerku Noru Grejs.

OGLASIO SE ĐORĐE DAVID POVODOM SKANDALA Progovorio o navodnom pesničenju i MIliju: Svi imamo različito poimanje pravde

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading