VOJAŽ ZALJUBLJEN Reper pokazao novu devojku, lepa brineta je osvojila njegovo srce (FOTO)
Foto: ATA Images

Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, veoma je tajanstven kada je njegov privatan život u pitanju. Otkako je raskinuo vezu sa Anđelom Ignjatović, mnogo se nagađalo o tome koja devojka je osvojila njegovo srce.

Na njegovom nalogu na Instagramu, gde je odgovarao na pitanja fanova, pojavilo se i ono "Je l' imaš devojku?", a reper je mnoge iznenadio.

Izvor blizak reperu otkrio je da Vojaž jeste zaljubljen, ali da ne želi da eksponira svoju vezu u javnosti, jer je pritisak veliki.

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, kako navodi izvor, on smatra da je njegova romansa sa Breskvicom bila previše u žiži javnosti, te ne želi da se to ponovi i hoće da sačuva privatan život za sebe. 

Pre nekoliko meseci se pisalo da je započeo romansu sa turskom influenserkom Čagli Ben, a on je tada rekao da se oni tek upoznaju. 

Međutim, ono što je mnogima promaklo jeste da je ona nedavno boravila u Beogradu, gde se provodila sa prijateljima i Vojažem, što je ponosno objavila na svojim društvenim mrežama. 

Ako se uporedi boja njene sa bojom kose devojke sa fotografije koju je Vojaž objavio, dolazi se do zaključka da je u pitanju ista osoba, te sada više nema sumnje da je reper zaljubljen i da je njihov odnos prerastao u vezu.  

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Saši Popoviću ističe ugovor, a evo ko bi mogao da zauzme njegovo mesto

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading