KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV SEVERINE! Pevačica psovala i vređala, policija momentalno reagovala, skandal!
Printscreen

Protiv hrvatske pevačice Severine Vučković policija je navodno podnela tužbu Prekršajnom sudu zbog remećenja reda i mira.

Naime, pre dva meseca Centar za socijalni rad je podneo prijavu za remećenje javnog reda i mira protiv Severine zbog agresivnog ponašanja.

Printscreen

 

Naime, pevačica je telefonom pozvala Centar za socijalni rad, a nije birala reči prema socijalnoj radnici, pa ju je tako navodno pitala "sa kojim pravom šalje drugog socijalnog radnika na njenu adresu da poseti majku".

Socijalna radnica je navela da je pokušala da objasni pevačici da oni moraju da reaguju na svaku prijavu koja ima sumnja da je izvršeno nasilje.

- Međutim, nju ne zanima što se ima za reći, nego nastavlja: Je... vam majku svima, ovo je zaje..., zaje... me već devet godina i sad je dosta - navodi socijalna radnica navodne Severinine reči.

Foto: Printscreen/instagram

 

Severina je nakon toga nastavili da vređa i ostale zaposlene, pa je socijalna radnica morala da je prijavi zbog načina komunikacije.

- Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje prekršaja opisanog u članku 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira na štetu zaposlenice Centra za socijalnu skrb Zagreb te će optužni prijedlog biti podnijet Općinskom prekršajnom sudu u Zagrebu redovnim putem - piše u policijskom obaveštenju, prenosi 24sata.hr.

PREŽIVEO UŽASNI LOGOR SMRTI LORA, PROŠAO KROZ PAKAO! Lazo Pajčin bio je ponos srpske Krajine, miljenik naroda, a danas mu ispunjavaju poslednju želju!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading