SEVERINA I FILIP SE LJUBE NASRED ULICE! Isplivale šok paparaco fotke pevačice i kompozitora, sada je sve jasno! (FOTO)
Alo

Odnos Severine Vučković i producenta Filipa Miletića mesecima intrigira javnost. Poznato je da pevačica svaki slobodan trenutak provodi sa njim, pa su se tako videli i prilikom njenog poslednjeg boravka u srpskoj prestonici.

Naime, ekipa emisije "Paparaco lov" uhvatila je pevačicu najpre kako odlazi kod Gorana Bregovića, s kojim je dugo godina prijatelj i saradnik, a potom se srela sa kompozitorom. Oni su se srdačno poljubili i izgrlili na ulici i reklo bi se da su veoma prisni.

Pevačica i producent su se jedno drugom prilično obradovali kako možemo zaključiti iz priloženog, međutim, u zajedničkom društvu ovom prilikom ostali su veoma kratko.

Podsetimo, spekulacije da su Severina i Filip ponovo u intimnom odnosu, podgrejala je njihova zajednička fotografija, nastala tik nakon njenog razvoda od Igora Kojića.

ZAPALIO SE GROB ŠABANA ŠAULIĆA! Haos u Aleji zaslužnih građana, okupljeni pokušali da ugase požar, Sanela odmah reagovala!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Jovo

18.02.2022 01:49

Bezi od tog spadala sto pre,na stranu sto je radodajka,izgleda poput oronule,hodajuce vesalice.Suva i izborana,ostala samo usta od uva do uva