OTKRIVENO U ŠTA JE ULOŽIO NOVAC! Komšije Duška Banjca u strahu, sve obelodanjeno nakon njegovog hapšenja!
Printscreen

Duško Banjac je novac od podvođenja mnogobrojnih devojaka navodno uložio u veliku kuću u Zemunu.

Naime, njegove komšije su potvrdile da je velika nekretnina u ovom beogradskom naselju njegova i da je do hapšenja tu živeo sa porodicom. Oni ipak nisu želeli javno da pričaju o Dušku Banjcu, jer strahuju za svoju bezbednost.

Njegova kuća nalazi se na kraju jednosmerne ulice, a kada su pripadnici sedme sile došli do nje, ispred kuće je bilo parkirano nekoliko automobila. Ono što se primećuje jeste da je jedan deo ove nekretnine pretvoren u poslovni prostor, piše jedan beogradski medij.

OTKRIVENO U ŠTA JE ULOŽIO NOVAC! Komšije Duška Banjca u strahu, sve obelodanjeno nakon njegovog hapšenja!

Printscreen

 

Pored toga što je najveći deo svojih prihoda od podvođenja navodno uložio u ovaj stambeni objekat, Banjac je, kako saznaje izvor blizak njegovom okruženju, planirao i da pokrene biznis, pa je iz tog razloga razgledao nekoliko lokacija u neposrednoj blizini Beograda.

Podsetimo, Banjac, koji je uhapšen zbog posredovanja u elitnoj prostituciji, vrlo je poznat u domaćem džet-setu. To potvrđuju i fotografije na društvenim mrežama koje je on postavljao sa poznatima iz sveta sporta, estrade i glume.

IPAK ĆE BITI SASLUŠANA U TUŽILAŠTVU! Devojka Nikole Rađena moraće da otkrije šta se zapravo desilo te noći u stanu, a to nije sve!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading