KAJINOM MENADŽERU POZNATA PEVAČICA SMESTILA HAPŠENJE?! Sarađivala je sa njim, vrbovala devojke i krala mu brojeve važnih klijenata!
Alo

Dušku Banjcu hapšenje je navodno smestila pevačica koja je radila za njega. Imala je cilj da preuzme posao kako bi ona postala glavni makro na estradi, saznaje gore pomenuti medij. 

U tome je i uspela jer je dojavila policiji sve detalje o menadžeru Katarine Ostojić.

U pitanju je estradna zvezda koja je i te kako poznata u javnosti. Štaviše, bila je i u rijalitiju, a nekada je radila u državnoj firmi. Ona je dugo sarađivala s Banjcem, a kada se povezala s klijentima i devojkama, rešila je da ga skloni kako bi ona vladala. Pojedine devojke je vrbovala, krala mu je brojeve važnih klijenata i iza leđa ugovarala poslove u zemlji i inostranstvu. On je sumnjao da se nešto dešava, a kada joj je to stavio do znanja, usledilo je hapšenje. To je potvrdio izvor blizak Banjcu o čemu se već pisalo. 

KAJINOM MENADŽERU POZNATA PEVAČICA SMESTILA HAPŠENJE?! Sarađivala je sa njim, vrbovala devojke i krala mu brojeve važnih klijenata!

Alo

 

- Ljudi nisu ni svesni šta se sve dešava na našoj estradi. Ta polupevačica je malo-pomalo uspela da bude glavna madam. Izoperisala se, sredila i sad je šefica mladim koleginicama iz rijalitija. Desetak devojaka iz takvog šou-programa radi za nju. Ozbiljne pare ona uzima od podvođenja, a ovamo izbacuje spotove i predstavlja se kao muzička zvezda. Zbog toga što je radila u ozbiljnoj državnoj firmi, ima kontakte i vezu da je niko ne dira niti privodi. Da bi eliminisala druge ljude iz tog posla, ona se služi svim i svačim - priča sagovornik.

Prema njegovim rečima, ova pevačica se osilila, a nije svesna da je i ona meta.

- Unajmila je neke likove da prate ženu koja je doskoro bila glavna u tom poslu. Želi da je ugrozi i da joj preotme devojke koje rade za nju. Štaviše, već ih je vrbovala za sebe. Jedna od njih je nedavno otvorila butik. Zapravo sve one imaju paravane i dodatne poslove kako se ne bi otkrilo čime se zaista bave. Ta pevačica redovno šalje fotografije devojaka klijentima i ne shvata da je i ona meta i da je pitanje trenutka kada će biti uhapšena - završava izvor.

OGLASILA SE SNEŽANA DAKIĆ NAKON NAPADA! Voditeljka otkrila zašto je napadač gađao kamenom u glavu! 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Sveto

05.04.2022 06:19

Ima li koja poštena pevačica. Od pamtiveka to je uvek bio šljam i ološ kafanski