Andreana
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Andreana Čekić je sa svojim pratiocima podelila jedan koji joj je nedavno dogodio.

Naime, pevačica je pevala na jednoj svadbi gde je doživela peh i sad podelila na Instagramu o čemu se radi.

IZBLAMIRALA SE! Andreana Čekić priznala šta je uradila na svadbi gde je pevala, mladoženja je gledao u čudu! (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

- Pitala sam čoveka kome sam pevala na svadbi: "Kad se ženiš?". Utripovala sam da je njegov brat i skontala sam šta sam uradila tek kada se pojavio taj njegov brat. Tada mi je postalo jasno zašto su me i on i ceo bend gledali začuđeno - napisala je pevačica na svom Instagramu kada je jedan fan upitao za blam.

U medijima se nedavno pojavila vest da Andreana već neko vreme uživa u vezi sa tajanstvenim muškarcem kao i da je u planu svadba o kojoj ona ne želi da govori.

Pročitajte još: Ovo su SLAVNE ličnosti kojima se žene NAJVIŠE DIVE: Neke su POTPUNO iznenađenje, a oni su dobili TUCE GLASOVA

- To sam i ja pročitala (smeh). Piše da je moje tajno venčanje 2.juna a to nije istina, jer ću ja 2. juna biti kuma na crkvenom venčanju Katarine Grujić, kojoj sam već bila na građanskom venčanju. Ako sve bude kako treba, tada će biti velika fešta - rekla je pevačica nedavno za Grandonline.

BEKUTA JE OVDE ŽIVELA SA MRKOM! Anin dom jedan je od najlepših na Vračaru, svaki komad posebno je birala, a ovaj kutak joj je omiljeni!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading