BEKUTA JE OVDE ŽIVELA SA MRKOM! Anin dom jedan je od najlepših na Vračaru, svaki komad posebno je birala, a ovaj kutak joj je omiljeni! (FOTO)
Printscreen

Dom pevačice koja više od četrdeset godina opstaje na javnoj sceni, Ane Bekute, jedan je od najlepših na Vračaru.

Nalazi se na vrhu najluksuznije zgrade ove beogradske opštine. Svi koju su bili u domu Bekute tvrde da je prava oaza topline i da je svaki komad nameštaja pažljivo biran.

Printscreen

 

Više od sedam godina zajedno sa izabranikom Milutinom Mrkonjićem Ana je živela u ovom stanu. Milutin je preminuo u novembru 2021. godine, a Bekuta je 2020. godine pokazala delove svog stana.

- Stan je okrečen u belo, dok zeleni tonovi preovladavaju kada je reč o nameštaju - rekla je o svom domu članica žirija "Zvezda Granda", a koliko je pedantna govori činjenica da sve drži na svom mestu, kao i da je u kuhinji sve sređeno cakum-pakum.

Pročitajte još: Tamara Grujić se ne ODVAJA od ćerke: Uživa kao pravo SEOSKO DETE, a evo kako reaguje na ČESTA putovanja i nove ljude

Zanimljivo je da u jednom delu stana Ana ima svoj kutak gde se nalazi veliki broj nagrada, ali i šminkernica gde se muzička umetnica sprema kada odlazi na događaje. U svom domu, pevačica ima čak i sopstvenu kancelariju.

Pevačica je dugo birala stan koji će kupiti, a godinama kasnije je otplaćivala kredit.

- Odmah sam se zaljubila u ovaj stan kada sam ga videla, zbog te svetlosti, zbog te otvorenosti, širine. Dala sam sve od sebe da ovako izgleda. I dan danas grcam za ovaj stan - rekla je Bekuta.

- Najviše kuvam čaj od koprive. Mama mi šalje kukuruzno brašno koje ja prosejem - pričala je Bekuta i pokazala i Mrkonjićeve nagrade.

- Ono zbog čega ja ovaj stan najviše volim je ova terasa na kojoj leti faktički živim. Divan osećaj slobode i svežeg vazduha - istakla je ona.

POTPUNO DRUGI ČOVEK! Nekada su devojke ludele za njim, bio je zvezda u usponu, a sada se skroz promenio!

Komentari (0)

Loading