NISAM DOBRO REAGOVAO! Željko Joksimović prvi put bez dlake na jeziku izneo svoje mišljenje o Konstrakti, pevač iznenadio mnoge!
Foto: Alo/ilustracija

Pevač Željko Joksimović je dva puta predstavljao Srbiju na Evroviziji, 2004. godine sa pesmom “Lane moje”, sa kojom je osvojio drugo mesto, te 2012. godine sa pesmom “Nije ljubav stvar”, sa kojom je osvojio treće mesto.

Naime, pevač je sada kao uspešni srpski predstavnik prokomentarisao Anu Đurić Konstraktu, koja će nas u maju predstavljati u Torinu sa pesmom “In corpore sano”, sa kojom je izazvala pravu pometnju.

NISAM DOBRO REAGOVAO! Željko Joksimović prvi put bez dlake na jeziku izneo svoje mišljenje o Konstrakti, pevač iznenadio mnoge!

Printscreen

 

- Po mom mišljenju to je nešto potpuno novo, nešto što ima opravdanja. Iznenađenje je za sve, višeslojna je pesma sa pregršt poruka koje u sebi nosi. Nisam siguran da su svi ljudi videli baš sve te poruke i protumačili na pravi način - rekao je Željko i dodao:

- Kad sam je čuo nisam toliko dobro reagovao, ali kada sam je video i čuo u isto vreme, onda mi je kompletna slika bila jasnija. Mislim da je to jedan koncept koji vrlo moguće može da pobedi na Evroviziji, bez obzira šta kladionice govore. Ja sam siguran da su to prva tri mesta - rekao je Joksimović za Extra FM.

PRVA FOTOGRAFIJA SOFIJE IZ PORODILIŠTA SA NASLEDNIKOM! Par dao sinu ime značenja "Dar Božiji", Luka emotivnom objavom sve raznežio!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
dragoljub m v p

28.03.2022 16:00

joj, tekst pesme in corpore sano je viseslojan. kao slama od jezma razi, pa red kukurzovine. Ali za vegetarijance je i to bolje nego pljeskavica s mesanim mesom. piletina, govedje, svinjsko, ... malo slanine, ... bibera, pa ispocetka. Zena dobro peva i to je vazno. A mozvda nije ni racunala da ce bezveznjaci u bezveznoj pesmi traziti filozofiju. Posto ju u istoriji filozofije ne mogu analizirati, jer nije viseslojna nego je visokoumna. I sta cemo sad, intelektualne zabe Srbije?