DRAŠKO ISKULIRAO TANJU SAVIĆ! Političar nije došao na pevačicin nastup, potpuno slomljena, oni pritekli da je uteše!
Foto: Ataimages, youtube

Gradonačelnik Banja Luke, Draško Stanivuković juče je stigao na Kopaonik gde je održao predavanje na Ekonomskom fakultetu u jednom hotelu, a u istom danu na planini je stigla i pevačica Tanja Savić sa kojom, mesecima unazad, povezuju političara.

Naime, Savićeva je sinoć imala nastup na Kopaoniku u jednoj diskoteci i ujedno i proslavila rođendan, a kako saznaje pomenuti portal Draško Stanivuković nije prisustvovao, iako je poznato da obožava njene pesme i rado je viđen gost na njenim koncertima. Pevačica je zbog ovoga, kako tvrdi izvor sa lica mesta bila izuzetno tužna i neraspoložena, te ju je sestra sve vreme tešila.

DRAŠKO ISKULIRAO TANJU SAVIĆ! Političar nije došao na pevačicin nastup, potpuno slomljena, oni pritekli da je uteše!

Foto: Ataimages, Alo

 

- Draško nije došao na Tanjin nastup, a ona je sve vreme tužna sedela u holu hotela. Ni sa kim nije razgovarala, slušala je balade na telefonu, između ostalog svoju numeru “Gde ljubav putuje” - započinje izvor, pa nastavlja:

- Brat i sestra su je sve vreme tešili, ali su toliko tiho pričali da se ništa nije razumelo. Samo se videlo na Tanjinom licu da je tužna i razočarana nakon nastupa koji je održala na Kopaoniku. S obzirom na to da je Draško u isto vreme bio na planini, svi su primetili da joj je krivo što nije došao na njen nastup da je podrži - ističe izvor.

Podsetimo, ovaj par, prema pisanju domaćih medija, ima praksu tajnih i slučajnih susreta, pa ne čudi, što su još jednom, sasvim slučajno, u isti dan i na istom mestu zakazali svoje obaveze.

SVE PUCA OD NEPRIJATNOSTI! Sanja Marinković ponovo ponizila gošću u emisiji, isplivao snimak: Znači, ti nemaš zanimanje?!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Perica

20.03.2022 10:04

Posle nadtupa on je njoj u sobi čestotao rodjendan.Više puta.