ZA SASTANAK ZNALO DVOJE LJUDI! Tanja Savić i Draško se tajno videli na Kopaoniku, a ovaj detalj ih je razotkrio!
Foto: Ataimages, Alo

Političar Draško Stanivuković juče se pojavio na Kopaoniku i održao predavanje na Ekonomskom fakultetu u jednom hotelu na Kopaoniku, a onda je na mesto navodnog susreta, došla i pevačica Tanja Savić, koju mediji povezuju sa političarem, već mesecima unazad.

Naime, Tanja je odsela u jednom popularnom hotelu na planini, gde je prvo svratila na ručak i vidno raspoložena, ćaskala sa osobljem, a sada je izvor progovorio i o njihovom navodnom tajnom susretu.

Alo

 

- Tanja i Draško su znali da su mediji tu, pa su bili dodatno oprezni. Zato su do tančina isplanirali susret, tako da ih niko ne uhvati. Zakazali su sastanak u periodu između njenog nastupa i njegovog predavanja u manje poznatom kafiću na vrhu planine. Svi znaju koliko Tanjina sestra voli Stanivukovića, pa se Tanja samo njoj i svom vozaču u kog ima poverenja, poverila o viđanju, ali je ona baš tajnstvena, kada je Draško u pitanju. Niko još uvek ne zna da li su se oni pomirili ili su sad samo prijatelji - rekao je izvor.

Foto: Ataimages, youtube

 

Podsetimo, Draško i Tanja, prema pisanju domaćih medija, imaju praksu tajnih i slučajnih susreta, pa ne čudi, što su još jednom, sasvim slučajno, u isti dan i na istom mestu zakazali svoje obaveze.

Tako je Tanja, sinić sasvim slučajno pevala u jednom lokalu na Kopaoniku, a on držao predavanje.

DRŽI SE BLOGERISANJA, BOLJE TI IDE OD PEVANJA! Mirković žestoko odgovorio Goci na prozivke upućene Lukasu!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading