ACA LUKAS RASKRINKAO LAŽI OLIVERE KOVAČEVIĆ! Pevač je rekao da ima dokaze da je pokradeno preko 100.000 glasova!
Printscreen

Aca Lukas je gostovao u jutarnjem programu jedne televizije gde je govorio o nameštanjima na izboru za pesmu Evrovizije i sabotažama koje su učinjene od strane RTS-a prema njegovom timu.

- Imamo dokaze da je skoro troduplo glasova pokradeno. To me boli zato što i ide u humanitarne svrhe. Ima dokaze da je ukradeno oko 100.000 glasova. Podnosim krivične prijave protiv Olivere Kovačević, Bujoševića i svih pet članova žirija jer su učestvovali u organizovanom kriminalu. Neka kažu koliko je glasova bilo i ja ću uplatiti novac u humanitarne svrhe – kaže Aca i dodaje:

- Navijaću za Konstraktu, ali videli ste da je njena najbolja drugarica bila u žiriju. Žiri je tako lepo namešten da ja nisam dobio glas. Videlo se odmah da je sve nameštena priča - rekao je Lukas.

ACA LUKAS RASKRINKAO LAŽI OLIVERE KOVAČEVIĆ! Pevač je rekao da ima dokaze da je pokradeno preko 100.000 glasova!

Printscreen

 

- Nisam ja rekao da je za Saru Olivera uzela 30.000 evra, nego za prošlu godinu i grupu Huricane. Ja sam to znao od prvog dana, to ceo Beograd zna. Nije ovo protiv devojaka iz grupe, ja njih volim, ali znam čoveka koji je dao pare da bi one prošle, imam dokaze i svedoke – kaže Lukas.

KONSTRAKTA ODGOVORILA SARI JO! Pobednica uzvratila komentar pevačici i to ovim rečima

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Nesa

09.03.2022 21:12

Velika je verovatnoca da je sve sto Lukas kaze tacno. Prvo nemoguce je da je ova losa recitacija dobila ovoliko sms glasova. To bi znacilo da da svi u Srbiji vole ovaj preformans. Inace i Eva Ras ima pravo sama poruka pesme je u najmanju ruku diskutabilna.