ISELILA SAM SE IZ KUĆE ZBOG SVOG OCA! Džidža otvorila dušu o porodičnim tajnama, sukobu sa Cecom, a ovo je izgovorila za Andreanu Čekić! (VIDEO)
Foto: Nikola Todorović

Aleksandra Stojković Džidža, ćerka producenta i kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca, ove godine proslaviće prvu deceniju karijere, a u emisiji Alo! naslovna, koju ćete premijerno moći da vidite danas tačno u podne, Džidža je govorila o odnosu sa poznatim ocem.

Osim toga, pevačica je otkrila kakve muškarce voli, ali i zašto je rešila da izvadi silikone.

Kakvi muškarci sa javne scene su ti po meri?

- Odavno sam rekla, a onda su ostale pevačice počele da ponavljaju za mnom da je Vuk Kostić jedan od boljih frajera na našoj javnoj sceni.

Otvoreno pričaš o svojim iskustvima sa muškarcima, a sa jednim si raskinula tako što si ga uhvatila u prevari?

- Meni je sada to smešno jer je taj dečko napravio klasičnu budalu od mene. Prolazila sam kolima pored njega i direktno sam ga pogledala u oči, a on mi je rekao: „Nisam to bio ja“. Imao je sreće jer ga nisam pregazila i zaista je dobro prošao. Više sam bila povređena i u šoku jer me je pravio budalom.

Da li si nekada oprostila prevaru?

- Mogu jednom ili dva puta, pa i tri puta da oprostim jer imam visok prag tolerancije, ali kada to dostigne tačku usijanja, onda se bolje skloni. Ako tri puta nekome oprostim i nastavimo dalje, onda moj partner može da očekuje svašta od mene. Zato im kažem unapred: „Bolje nemoj“.

Često te povezuju s opasnim i žestokim momcima. Da li si nekada bila sa muškarcima koji su ti sušta suprotnost?

- Kada sam upisala fakultet, pre mnogo godina, mama mi je rekla da moram da nađem nekog finog, mirnog dečka... Odlučim da je poslušam, pikirala sam jednog finog dečka na fakultetu i počela sam da ga muvam. Pitala sam ga da li želi sa mnom na piće i ispostavi se da je dečko gej. Tako da meni definitivno ne ide s finim i normalnim momcima. Nije poenta da li je momak žestok ili ne, da li se bavi ilegalnim poslovima ili ne, već je stvar u kodeksima. Može da bude u fazonu ulice, a da drži trafiku, meni je kodeks bitan.

ISELILA SAM SE IZ KUĆE ZBOG SVOG OCA! Džidža otvorila dušu o porodičnim tajnama, sukobu sa Cecom, a ovo je izgovorila za Andreanu Čekić! (VIDEO)

Foto: Nikola Todorović

 

Veliku pažnju je izazvala tvoja transformacija kada si izvadila silikone. Zbog čega si se odlučila na taj potez?

- Izvadila sam silikone pod pritiskom jer nisam mogla svaki dan da slušam svog oca. Svaki put kada bismo sedeli zajedno govorio mi je: „Kao da sedim sa nekom nepoznatom osobom, a ne sa svojom ćerkom“. Zbog toga sam se iselila iz kuće i otišla da uklonim silikone.

Da li ti zasmeta kada te neko prokomentariše u lošem kontekstu ili te kritikuje?

- Mi u Srbiji uglavnom volimo da omalovažavamo i vređamo, pogotovo na društvenim mrežama, u fazonu: „Nisi zvezda, nećeš biti zvezda...“. Pa nisam zvezda, jeste li srećni? Zaista mi je muka od svih tih lažnih profila, pljuvanja na društvenim mrežama, ljudi baš vole da drobe i sole pamet drugima.

ISELILA SAM SE IZ KUĆE ZBOG SVOG OCA! Džidža otvorila dušu o porodičnim tajnama, sukobu sa Cecom, a ovo je izgovorila za Andreanu Čekić! (VIDEO)

Foto: Nikola Todorović

 

Ne zanima me Andreana

Marko Milošević, bivši partner Andreane Čekić, postao je tvoj menadžer. U kakvim si odnosima sa Andreanom i da li je ona imala neki komentar na tu saradnju?

- Marko i ja smo dobri prijatelji i odlučili smo da sarađujemo, a što se tiče Andreane, s njom nemam nikakav odnos. Poznajemo se, ali nikada nismo sedele zajedno. Iskreno, ne interesuje me šta će da pomisli i kako će reagovati.

Ceca me nije prozivala

Kada su te tokom svađe u „Zvezdama Granda“ pomenuli Ceca Ražnatović i tvoj tata Dragan Stojković Bosanac, svi su čekali tvoju reakciju, koja je izostala. Zbog čega?

- Sećam se da sam tada tati rekla da su me novinari zvali da to komentarišem. Šalu na stranu, taj sukob se dogodio između Cece i Dragana, niko direktno meni nije uputio uvredu tako da nisam ni imala potrebu da odgovaram.

ISPLIVAO PRIVATAN SNIMAK SA VENČANJA LUKASOVOG SINA! Ceca i folker se latili mikrofona i napravili haos, doveli atmosferu do usijanja!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading