SVI POZNAJU DŽIDŽU A ovo je sin Dragana Stojkovića Bosanca, Aleksandar vodi život daleko od očiju javnosti (FOTO)
Foto: PrntScrn

Ćerku harmonikaša i kompozitora Dragana Stojkovića BosancaAleksandru Stojković Džidžu svi znaju, ali malo ko zna kako njegov sin izgleda.

Član žirija „Zvezda Granda“ nikada svoju porodicu nije eksponirao u javnosti, a sticajem okolsnoti njegovu ćerku svi znaju jer se bavi muzikom već godinama.

Na jednoj od retkih fotografija sa porodičnog okupljanja imali smo priliku da vidimo i njegovog sina Aleksandra.

Bosančev naslednik vodi miran život daleko od medija i očiju javnosti, pa ga tako nikada nismo videli na nekom javnom događaju.

Ni supruga Dunja se nikada nije pojavljivala u medijima, a samo smo je nekoliko puta da je viđali u javnosti i to kada je sa suprugom posećivala neke bitne događaje.

SVI POZNAJU DŽIDŽU A ovo je sin Dragana Stojkovića Bosanca, Aleksandar vodi život daleko od očiju javnosti (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, harmonikaš je nedavno u izjavi za Grand upravo ispičao jednu situaciju sa kolegama. Otkrio je da je pevač Nedeljko Bajić Baja plakao u njegovom studiju i to zbog Miloša Bojanića.

-Ovo je Baja, kod mene u podrumu u radnoj sobi. Tada je patio zbog Bojanića koji ga je zezao da nikada neće biti zvezda. Onda je dolazio kod mene, plakao, kukao, pa me je pitao da li će biti zvezda. Ja sam mu rekao da hoće, on je dobar dečko, moglo bi to pevački da bude bolje, ali ima hitove. Kod nas kad neko ima hitove ne smeš reći kako peva – rekao je Bosanac nedavno.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Nenad Manojlović otkrio kako je došlo do kumstva sa Aleksandrom Mladenović, splet okolnosti učinilo je svoje

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading