LUDILO DO ZORE! Amar Gile oteo mikrofon Vesni Zmijanac! (FOTO)
Stanivukovic ivan Zeka

Čim Vesna Zmijanac zapeva, gosti iste sekunde padaju u trans.To je opšte poznato još iz perioda osamdesetih dok je folk zvezda žarila i palila bivšom Jugoslavijom jer važila za seks simbol i pevačicu sa brojnim hitovima.

Poznata pevačica godinama nije radila u Beogradu.

LUDILO DO ZORE! Amar Gile oteo mikrofon Vesni Zmijanac! (FOTO)

Stanivukovic ivan Zeka

 

Međutim, došlo je do preokreta kojem se ni ona nije nadala. Uprkos tome što je rekla da neće često pevati u srpskoj prestonici, ona je pogazila reč. Naime, kada je prvi put pre tri meseca nastupila u restoranu „Dva jelena“ u Skadarliji, toliko je bila oduševljena pozitivnom atmosferom, ali i drugačijom klijantelom, da je poželela stalno da peva na tom mestu.

Zbog velikog interesovanja gostiju, Zmijančeva je u jednom od najboljih restorana u Skadarliji peva jednom mesečno od njenog prvog pojavljivanja tu. Ako je suditi po svemu, ove srede i četvrtka napravila opštu pometnju svojim gostovanjem.

Pored brojnih posetilaca, na njen nastup su došli Boban Rajović i Amar Gile Jašarspahić, koji inače slabo izlaze noću. Oni nisu mogli da odole, a da ne čuju Vesnine čuvene pesme "Malo, po malo", "Kraljica tuge", "Nevera moja", "Kunem ti se životom", "Ne kunite crne oči", "Kazni me kazni", "Ja imam nekog, a ti si sam" i mnoge druge.

Amar Gile se u jednom momentu latio mikrofona i zapevao sa Vesnom, te ju je sve vreme grlio i ljubio. Zmijančevoj je bilo puno srce kada je videla mlađe kolege da se raduju njenom uspehu i uživaju u atmosferi koju uvek dovede do usijanja. 

Posle Gileta mikrofona se latio i popularni pevač Boban Rajović koji je sa Vesnom odpevao par pesama.

VEČERAS JE ŽESTOK OKRŠAJ FAVORITA! Oni su glavni finalisti takmičenja za pesmu Evrovizije '22, a evo zašto se baš Lukasu smeši pobeda!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading